Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Imate naglašene obline? Evo koji vam kupaći najbolje stoje i na što trebate paziti pri kupnji

Imate naglašene obline? Evo koji vam kupaći najbolje stoje i na što trebate paziti pri kupnji

Žene punije građe trebaju birati kupaći kostim kojem su gaćice dublje jer će tako prikriti višak na trbuhu, a ujedno će ga i stisnuti. Sad su vrlo moderni retro modeli kojima su donji dijelovi upravo takvi

VIDEO

Kupovina kupaćih kostima može biti prava noćna more, a vrlo malo žena je savršeno proporcionalno. Iako jednodijelni kupaći kostimi djeluju fantastično i prikrivaju dosta toga, rijetki su trenutci u kojima će oni jednako sjajno pristajati uz poprsje i stražnjicu. Za žene s naglašenim oblinama savršen je dvodijelni kupaći jer prilikom kupnje možete kombinirati veličine i prilagoditi ih vašem tijelu. Također, možete se poigrati i različitim stilovima te krojevima kako bi još više istaknuli obline.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nives pozirala u kupaćem kostimu 01:05

Na što trebate paziti prilikom kupnje:

  • Izbjegavajte sjajne modele koji bi mogli vizualno proširiti tijelo
  • Ako su grudi veće, važno je da stoje čvrsto u kupaćem i da sa strane ne vise viškovi, odnosno gornji dio mora biti dovoljno velik tako da baš cijele grudi stanu u njih. Modeli koji se tankim trakama vežu oko vrata uglavnom ne stoje dobro ženama s velikim grudima, osim ako grudi, nekim čudom, čvrsto stoje same od sebe.
  • Ako su grudi male, dobro ih je naglasiti jer će tako ostatak tijela izgledati tanje. Male grudi izgledat će bujnije u bikiniju koji izgleda kao traka ili ima umetke u košaricama. Također, jarke boje i ukrasi (npr. čipka ili cvjetovi) na gornjem dijelu su dobrodošli.
  • Ako se radi o velikim bokovima, svakako treba izbjegavati modele s visoko rezanim bedrima.
  • Dezen kostima je također vrlo važan, ženama punije građe uvijek je bolje birati manje uzoraka. Također, na dijelovima tijela koje žele vizualno smanjiti trebaju biti uspravne linije, ne vodoravne.
  • Dio tijela koji želite istaknuti neka bude prekriven živim bojama i zanimljivim uzorcima, a za onaj dio koji želite da prikrijete birajte tamnije, zagasite nijanse. 
  • Odličan izbor su i modeli s volančićima oko bokova ili oni koji izgledaju kao da imaju suknjicu.

Modeli koji stoje curama s naglašenim oblinama:

1. Klasični crni bikini

Kupaći kostim u klasičnoj crnoj boji pomaže istaknuti figuru. Izaberite udobni gornji dio koji će držati vaše grudi na mjestu. Donji dio može biti nešto višeg struka kako bi vam držao trbuh, ako je to potrebno. 

2. Rukavi s volanima

Začinite malo bikini uz gornji dio koji je ukrašen lepršavim rukavima. On će dodatno istaknuti gornji dio vašeg tijela i držati vaše grudi na mjestu. Uvijek možete izabrati bikini s različitim motivima.

3. Gaćice visokog struka

Visoke gaćice s profinjenim detaljima poput nekog zanimljivog uzorka ili ukrašene motivima neodoljivih točkica i zvjezdica odlično pristaju curama s naglašenim oblinama. Ovakvi modeli učvršćuju trbuščić i oblikuju liniju.

4. Jednodijelni s prorezom

Ovakvi modeli odlično pristaju curama s većim grudinama i manjim trbuhom. Prorez može biti na trbuhu ili između grudi, ovisno što više volite i što vam bolje odgovara.

5. Odvažni print

Posebno je popularan zebrasti uzorak jer za razliku od vodoravnih pruga, on pronalazi način kako da obgrli vaše obline bez da dobivate na širini. Osim zebrastog popularan je i leopard uzorak i kockice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...
ŠTO VAS ČEKA DANAS?

Dnevni horoskop za petak 10. svibnja: Biku cvjeta društveni život, Rak je pod povećalom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 10. svibnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'
ŠTO MISLITE O IDEJI?

'Muž i ja spojili smo prezimena i izmislili naše, potpuno novo'

Amerikanci Marcy Donnelly (50) i Chris Buerger (52), spojili su svoja prezimena kada su se vjenčali 2000. godine. Kažu da je počelo kao šala, no na kraju im sve ima smisla
'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom