Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Instagram kraljica čišćenja: Radi trolova i zlih komentara počela sam patiti od depresije

Instagram kraljica čišćenja: Radi trolova i zlih komentara počela sam patiti od depresije

Njena ljubav prema čišćenju i jednostavni, a djelotvorni savjeti koje je za to davala donijeli su joj popularnost diljem svijeta, a danas poznata influencerica 'Mrs. Hinch' kaže kako slava ima i svoju mračnu stranu

VIDEO

Ona je slavu stekla na društvenim mrežama svojom utjecajnom opsesijom čišćenja i simpatičnom osobnošću, ali za gospođu Hinch, koja ima preko 3,8 milijuna sljedbenika na Instagramu, put do toga nije bio ni lagan ni brz, prenosi The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO: Trikovi za čišćenje

Pokretanje videa...

Trikovi za čišćenje doma 01:51

Sophie Hinchcliffe (30) otkrila je da je sada na antidepresivima kako bi se riješila tjeskobe koju trpi kao rezultat neprestanog maltretiranja internetskih trolova za koje kaže da su je 'gotovo uništili'.

Iako je ta 'kraljica čistoće' iz Essexa pokušala ostati što pozitivnija na društvenim mrežama, s vremena na vrijeme obračunava se s onima koji je 'gađaju ispod pojasa'.

Kraljica čišćenja Mrs Hinch

U svojim nedavnim najprodavanijim memoarima 'Ovo sam ja, gospodo' Sophie se dublje upušta u potresnu istinu iza ekrana i detaljno opisuje tamnu stranu slave koju je doživjela.

U njima ona piše: 'Ti su me ljudi gotovo uništili i činjenica da prvi put u životu pijem lijekove protiv depresije i anksioznosti uglavnom je uzrokovana time što su radili'.

Mama pokazala kako napraviti mirisno sredstvo za čišćenje tepiha sa samo dva sastojka
Mama pokazala kako napraviti mirisno sredstvo za čišćenje tepiha sa samo dva sastojka

Nasilje na društvenim mrežama gurnulo ju je do ruba

Sophie kaže kako su je neumoljivi internetski nasilnici gurnuli do krajnjih granica, napadajući njezin izgled i stil života, izdvajajući sve što objavljuje - a neki čak ciljaju i na njenog 17-mjesečnog sina Ronnieja (u nekim od njih dječaka su nazivali 'zaostalim' jer s 15 mjeseci nije hodao).

Detaljno opisuje svakodnevne poplave nasilnih poruka i trajne kampanje mržnje na forumima za čišćenje koji postoje 'samo radi ismijavanja, mučenja i zlostavljanja'.

Iako je to nešto što često doživljava, učinci trolanja došli su do izražaja prošlog Božića kada je tijek zlostavljanja i izrugivanja njoj izazvao napadaj panike zbog kojeg je Sophie imala osjeća 'kao da umire'.

Danima se  i kroz tešku muku oporavljala, a znala je da mora razgovarati s liječnikom o šteti koju je to imalo na njezino mentalno zdravlje.

Napad panike, lijekovi...

Lijekovi koje joj je propisao liječnik opće prakse pomažu joj da 'stvari bude ravnomjernije raspoređene', ali i dalje se povremeno bori sa svojom anksioznošću - koristeći čišćenje kao način snalaženja, izbacivanja tjeskobe i smirivanje.

Kroz sve to uz nju je bio njezin suprug Jaimie, za kojeg Sophie kaže da je njezin 'stijena'.

Dubinsko čišćenje hladnjaka je važno raditi svakih par mjeseci
Dubinsko čišćenje hladnjaka je važno raditi svakih par mjeseci

Obitelj i čišćenje kao lijek

Upoznali su se prije osam godina dok su radili u istoj regrutnoj tvrtki sa sjedištem u Londonu i vjenčali se u kolovozu 2018. Jamie (42) je prošle godine napustio posao jer je njezina karijera influencerica dobila velik značaj, a on joj je pristao pomagati u tome, kao i dijeliti obiteljske obaveze.

 - On mi je sjajna emocionalna podrška. Moja desna ruka u svemu i sada mi je potreban više nego ikad - piše Sophie.

Postoji ogroman dio nje koji želi da se vrati kao stara Sophie Hinchliffe.

- Doslovno sam najgora osoba kojoj se ova stvar s Instagramom dogodila. Ako sam kroz cijelo ovo iskustvo naučila jednu stvar, to je cijeniti jednostavan život i držati ga se što je više moguće - kaže.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'