Lifestyle

Komentari 133

Irska tvrtka zapošljava ljude da posve goli čiste tuđe domove

'Naked Cleaners Ireland' zapošljava atraktivne i pouzdane muškarce i žene širom Irske, a nude usluge potpuno golog čistača, polugolog čistača, čistača u seksi uniformi i slično

Novootvorena irska tvrtka traži radnike koji su voljni raditi razne kućanske poslove i čistiti, međutim postoji uvjet. 'Naked Cleaners Ireland' traži ljude koji će goli čistiti tuđe domove za 50 eura po satu, ili 370 kuna.

Na njihovoj služenoj web stranici stoji objava 'Dolazimo uskoro', a već traže kandidate za posao širom zemlje.

Naime, oni zapošljavaju atraktivne i pouzdane muškarce i žene u svakom gradu ili selu širom Irske, a nude usluge potpuno golog čistača, polugolog čistača, čistača u seksi uniformi, u bikiniju odnosno kupaćem kostimu ili običnog, odjevenog čistača. 

Njihov poslovni model je jednostavan, oni pružaju zabavu i seksi ugođaj dok vi sjedite i uživate u pogledu.

- Jeste li umorni od svog starog posla? Tražite neko uzbuđenje u svom životu, a da uz to možete zaraditi i brdo novaca? Onda ste  na pravom mjesto! Pošaljite svoje podatke i javit ćemo vam se! - stoji u oglasu za posao ove tvrtke.

Ipak, čini se da su vjerojatno kopirali ideju tvrtke iz Velike Britanije koja je ustvari bila poprilično uspješna što se tiče pokretanja ovog, zaista neobičnog posla, prenosi JobAlert.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci