Lifestyle

Komentari 98

Iscrtavanje obrva kod kuće na kraju završilo tragikomično: 'Isuse, ja sam YouTube video!

Iscrtavanje obrva kod kuće na kraju završilo tragikomično: 'Isuse, ja sam YouTube video!

Casey Watson Southern je nakon više od godinu dana kod kuće odlučila sama obojiti svoje obrve. Rezultat je sve samo ne ono što je očekivala - obrve su kao iz crtića, a njezin komentar sve govori

Nakon više od godinu dana boravka kod kuće bez pristupa profesionalnim kozmetičkim tretmanima, mnogi pokušavaju sami doma napraviti ono što inače rade profesionalci (s razlogom).

POGLEDAJTE VIDEO: Razlika između dnevne i noćne kreme

TikTokerica @caseywsouthern iz SAD-a objavila je video u kojem je odlučila sama obojiti svoje prilično svjetle i rijetke obrve. Započela je čitajući upute na pakiranju koje sugeriraju da korisnici dodaju vazelin na kožu oko obrva kako bi spriječili mrljanje.

- Znate da to sigurno neću napraviti - viknula je u videu i nastavila natapati obrve drvenim aplikatorom dok nije dobila gusti smeđi sloj boje.

- Ovo je tako dobar izgled! - našalila se i krenula čitati uputu koliko dugo treba ostaviti boju na obrvama. Pisalo je da za svjetliju smeđu treba držati minutu i pol, a za jako tamnu smeđu maksimalno 3 minute, piše britanski Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na to je skočila jer je shvatila da boju drži već pet minuta i naprasno počela skidati boju s obrva s blazinicom, ali šteta je već bila napravljena.

Boja se nije skidala.

Počevši paničariti, nastavila je prati obrve blazinicom i vodom, ali skoro crne obrve se nisu ni malo posvjetlile.

- Ja sam YouTube video! - uzviknula je u panici.

Pokušala je alkoholom ukloniti mrlje s kože i pitala gledatelje imaju li savjet kako da popravi učinjeno.

- Možda si ipak trebala staviti vazelin - komentirao je jedan gledatelj.

- Što je Groucho Marx??? - komentirao je drugi.

Nekolicina drugih predložila joj da proba skinuti s čarobnom gumicom s kojom se inače skida višak boje za kosu koja zna ostati na čelu i uhu nakon bojanja. 

Objavila je i drugi dio videa, ističući da joj je alkohol malo pomogao skinuti okolne mrlje. No boja je i dalje bila postojana. 

- Ovo je katastrofa. Ništa ne silazi dolje - vikala je. 

 

Najčitaniji članci