Obavijesti

Lifestyle

Komentari 291

Iskušala seks u troje s bračnim parom za koji radi - čuva im djecu: 'Bila sam jako napaljena'

Iskušala seks u troje s bračnim parom za koji radi - čuva im djecu: 'Bila sam jako napaljena'

Do ponoći je postalo vrlo napeto između nas troje. A kad mi je žena počela prstima prelaziti po ruci, osjećala sam se jako napaljeno. Zatim smo se počele ljubiti, a onda nam se pridružio i muž

VIDEO

Djevojka se ispovjedila savjetnici za odnose The Suna i traži njen savjet u vezi situacije u kojoj se trenutno nalazi. Naime, iako joj je odlično imati seks u troje s poslodavcima, istovremeno se želi pomiriti s bivšim.

U nastavku pročitajte njezinu priču te pogledajte što joj je Deidre savjetovala.

Draga Deidre,

Isprobala sam seks u troje s parom za koji radim. Ne znam mogu li se suočiti s povratkom na dosadni misionarski seks s bivšim koji želi pokušati ponovo. Imam 28 godina i radim kao dadilja za par s kojim se stvarno slažem. Supruga ima 37, a suprug 38 godina. Uvijek su mi se sviđali, pogotovo jer me ne tretiraju kao zaposlenika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO: Striper otkrio sve o svojem poslu

Pokretanje videa...

Striper: ‘Mladenka je razbila zube na mojoj lubanji’ | 10 BIZARNIH PITANJA 04:28

Inače ne pijem puno, ali prošlog travnja dvoje djece koje čuvam otišli su kod bake i djeda. Svi smo se šalili da nemamo što raditi bez djece. Pa smo zajedno skuhali obrok i popili piće.

Do ponoći je postalo vrlo napeto između nas troje. A kad mi je žena počela prstima prelaziti po ruci, osjećala sam se jako napaljeno. Zatim smo se počele ljubiti, a onda nam se pridružio i muž. Svi smo seksali u dnevnom boravku, a zatim smo otišli u krevet po još. Bilo je nevjerojatno. Uvijek sam imala problema s postizanjem orgazma, no te noći sam više puta doživjela vrhunac.

Pa to je razlog za rastavu! Ples tate i dadilje uzbunio TikTok
Pa to je razlog za rastavu! Ples tate i dadilje uzbunio TikTok

Ja sam zaista praktična osoba i mogu odvojiti posao od seksa, kao i oni, pa iskustvo nije nimalo učinilo stvari neugodnima. Od tada smo svi zajedno spavali barem dva puta tjedno. Naučili su me nevjerojatnim stvarima o intimnosti i tijelu.

Ali sada moj bivši dečko, koji je prekinuo sa mnom u ožujku prošle godine, želi da se pomirimo. Zaista sam ga voljela i mislila sam da ćemo se na kraju vjenčati, ali nisam sigurna da se mogu vratiti na to koliko nam je bilo dosadno u krevetu. On je gotov za dvije minute, voli ugašena svjetla i misionarsku pozu.

Planiram se pomiriti s njim i nastaviti se družiti u troje sa s svojim poslodavcima. Prestajanje nije opcija.

llustracije seksa i veze

Deidre savjetuje:

Zašto biste htjeli prevariti nekoga koga smatrate svojim budućim mužem? Bilo bi daleko bolje koncentrirati se na poboljšanje svog seksualnog života s njim, nego u tajnosti nastaviti aferu sa svojim poslodavcima.

Njoj je 61, a njemu 24: 'Seks je fantastičan, ona zna što radi'
Njoj je 61, a njemu 24: 'Seks je fantastičan, ona zna što radi'

Recite svom dečku da biste vašoj vezi vrlo rado dali još jednu šansu, ali da biste voljeli biti više avanturistični u krevetu. Iako je vama sada zabavno eksperimentirati s vašim poslodavcima, opasnost u trojkama je ta što se vrlo često u takav odnos upletu emocije i netko ostane povrijeđen.

Bilo bi daleko bolje ostati na čisto profesionalnoj razini radi svih. Šaljem vam svoj paket podrške - 50 načina za dodavanje zabave seksu koji zajedno sa svojim dečkom možete pročitati, piše The Sun.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 291
VIDEO

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati
KOJE SU OPTIMALNE DOZE?

Manjak magnezija: Evo koji su prvi simptomi i što uzimati

S obzirom na to da kakao sadrži visoku dozu magnezija, pozitivan učinak na san možete imati i od šalice toplog kakaa prije spavanja. U toj su kategoriji i indijski oraščići i bademi

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju
Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru