Obavijesti

Lifestyle

Komentari 10

Ispalio si čavao u srce i ostao živ: Bog je taj dan bio uz mene

Vidjelo se odmah da nije dobro. Iznenađujuće je to, no brza odluka da si sam odmah iščupa čavao iz srca možda mu je spasila život, rekao je liječnik nakon uspješnog zahvata

VIDEO

Aaron je iskusni stolar i proizvođač namještaja iz Woodlandsa u Teksasu. Radi taj posao već 20 godina, a ono što što mu se dogodilo prije mjesec dana - nikada neće zaboraviti. Radio je s pištoljem za čavle kada se ovaj zaglavio jer se crijevo za komprimirani zrak zapetljalo.

Popravio je to, ali je s udaljenosti od nekih 30 centimetara slučajno ispalio čavao sebi u prsa, u predjelu srca. U trenu mu je život proletio pred očima, vjerovao je da je to kraj. Čavao je bio dugačak oko 7,5 centimetara, a Aaron ga je iščupao iz srca prstima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bizarnosti na našim cestama: Malo slijeću avioni pa trče konji 02:28

- Zabio se u mene sve do glave, kompletno. Noktima sam ga izvukao i povukao van. Mislio sam, gotovo je, umrijet ću. Tad sam pao u nesvijest - prisjetio se.

Čavao je došao do srca, a vaditi ga u takvoj situaciji je vrlo riskantan potez jer može iskrvariti. No, Aaron u tom trenutku nije mislio na to već je automatski posegnuo za njim.

Dok je ležao na podu, njegov zaposlenik je pozvao Hitnu pomoć. Rekao im je: 'Moj šef se upravo upucao čavlom u srce. Oči su mu se izvrnule'. Nakon toga je nazvao njegovu suprugu Liz i rekao joj da će Aaron uskoro biti prevezen u bolnicu te se nada da će mu operacijom uspjeti spasiti život.

- Prošlo je 40 minuta otkako se dogodila nesreća pa do trenutka kada su ga prevezli u bolnicu. Mogu reći da je to bilo najdužih 40 minuta u mojem život - rekla je kasnije.

Aarona su odmah smjestili u operacijsku salu, a čak je i liječnik dr. Timothy Hodges, koji ga je operirao, bio vidno šokiran onime što vidi.

Zdravi tijekom zime: Namirnice za jak imunitet i zdravo srce
Zdravi tijekom zime: Namirnice za jak imunitet i zdravo srce

- Vidjelo se odmah da nije dobro. Iznenađujuće je to, no brza odluka da si odmah iščupa čavao iz srca možda mu je spasila život - rekao je liječnik nakon uspješnog zahvata.

Izašao je iz sale, prišao Aaronovoj supruzi, zagrlio je i rekao da će sve biti u redu. I zaista, ovaj stolar se toliko dobro i brzo oporavio da se već vratio na posao. I on i njegova supruga vjeruju da je 'Bog bio s njim tog dana i spasio mu život', prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

13:09
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept
POMAŽE

Super trik kako ukloniti korov - jednostavan i prirodan recept

Ovaj trik pomaže kod korova koji izbija između pločica u dvorištu, ali i onog koji vam raste po vrtu. Kako se radi o prirodnom pripravku, postupak je potrebno ponoviti nekoliko puta

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život
OTKRILI STRUČNJACI

7 seksualnih grijeha: Ove stvari nemojte prakticirati ako želite imati dobar seksualni život

Istraživanje je ukazalo na niz čimbenika koji rezultiraju seksualnim nezadovoljstvom, od nedostatka komunikacije te nedovoljnog znanja o seksualnom zdravlju i užitku
Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za utorak 23. travnja: Biku će pasati samoća, a Vage dobiti radosnu vijest

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 23. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje