Obavijesti

Lifestyle

Komentari 67

Ispovijest domine: Sve što oni žele jest da ih potpuno ponizim

Ispovijest domine: Sve što oni žele jest da ih potpuno ponizim

Iako mnogi pri spomenu BDSM-a prvo pomisle na fizičku dominaciju i bol, mlada domina iz New Orleansa kaže da njezini klijenti više uživaju u psihološkoj, nego fizičkoj dominaciji

VIDEO

Ree (21), domina iz New Orleansa, dopustila je novinaru Insidera da virtualno prisustvuje jednom od njezinih susreta s klijentom. Htjela je pokazati kako izgleda njezin uobičajeni 'radni dan' te objasniti zašto klijenti uopće dolaze kod nje.

POGLEDAJTE VIDEO (seks je i fizička potreba):

Pokretanje videa...

00:35

Obučena u crno donje rublje i s kosom svezanom u pletenice pokazala je svog roba koji je bio 'na sve četiri' na podu hotelske sobe, obučen samo u bokserice i crnu masku od lateksa.

Tražila ga je da se predstavi, a kada je on to pogrešno napravio, nalupala ga je remenom koji je držala u ruci.

Kći slučajno tati otkrila da mama ima aferu sa susjedom
Kći slučajno tati otkrila da mama ima aferu sa susjedom

Domine poput Ree su obično žene koje dominiraju svojim partnerima fizički, mentalno i/ili financijski. To sve spada pod BDSM i iako mnogi takve žene zamišljaju obučene u kožu ili lateks, sa bičevima i lancima, Ree preferira psihološki aspekt dominacije.

Njezin klijent definira se kao 'mazohistički cuckold', što znači da voli gledati partnericu u seksu s drugim ljudima dok ga ona ponižava. Uz to, voli da ga drugi ljudi gledaju dok ga netko ponižava, što je bio i razlog zbog kojega je dozvolio virtualnog gosta u svom terminu. On je u BDSM sceni od svojih 20-ih godina i prije je on bio taj koji je dominirao, ali s 30 godina više voli biti podložan za svoju 'sugar baby'. 'Sugar baby' i 'sugar daddy' odnos je obično odnos između starijeg muškarca (sugar daddy) i mlađe žene (sugar baby) u zamjenu za novac, poklone i putovanja.

10 stvari koje otkrivaju da je on baš taj - pravi muškarac za vas!
10 stvari koje otkrivaju da je on baš taj - pravi muškarac za vas!

Tijekom susreta, Ree je većinom razgovarala s novinarom, dok joj je rob masirao stopala.

- Hej, otišao si previsoko - rekla mu je kada je došao do koljena pa mu je naredila da joj siše nožne prste i nastavila pričati o svom danu kao da se ništa nije dogodilo.

Bijeg od svakodnevice

Njezini klijenti vole kada ih se vrijeđa, omalovažava te povremeno opali remenom ili bičem.

- Poanta svega je da se oni osjećaju potpuno bezvrijedno. Puno muškaraca, većinom heteroseksualaca, u uobičajenom životu sebe prezentiraju kao 'alfa muškarce' i zato što tu masku nose cijeli dan, kada dođu kod mene, žele se potpuno podčiniti kako bi se odmorili od te mačo predstave koju izvode cijeli dan - objasnila je.

Jedan element svega toga ju ipak smeta, kao crnkinju iz Amerike. Njezin klijent, naime, traži da ona koristi i rasne scenarije tijekom njihovih susreta.

Kao dio toga, ona mu daje zadatke pa joj tako mora slati poruke u kojima prepričava knjige o pravima crnaca koje mu je ona dala da čita.

Muškarci mogu osjetiti ženin orgazam: Poput pulsiranja je
Muškarci mogu osjetiti ženin orgazam: Poput pulsiranja je

- On je mislio da je to jedan dio ovog našeg odnosa u kojem ću i ja uživati, jer je on uspješan bijelac, a ja sam crnkinja. To ima dosta veze s 'bjelačkom krivnjom' i sigurna sam da se i zbog nedavnih događaja i ubojstava crnaca sve više bijelih muškaraca želi podčiniti baš crnkinjama u Americi - rekla je.

Dominiranjem plaća studij

Nakon otprilike pola sata udaranja i vrijeđanja, došao je trenutak za eksplicitniji dio susreta, a taj dio klijent nije htio dijeliti s javnosti.

Ree je počela raditi kao domina u proljeće 2019. kako bi platila svoje račune za školovanje, a uz to je i internistica 20 sati tjedno. Klijenti joj obično plaćaju poklonima i novcem.

Zbog korone je počela viđati manje klijenata i redovno se testira.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak
NJEMU JE UPALILO... SEDAM PUTA!

Spremate se uplatiti srećku? Ovi savjeti serijskog pobjednika povećavaju izglede za dobitak

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...
MISLITE DA STE MEĐU NJIMA?

Najopasniji znakovi Zodijaka: Manipuliraju, agresivni su, ljubomorni, temperamentni...

Vješto skrivaju svoje pravo lice i s njima se nikako ne želite naći u konfliktu. Manipulacija, ljubomora i agresivnost samo su neke od njihovih 'vrlina'