Lifestyle

Komentari 67

Ispovijest domine: Sve što oni žele jest da ih potpuno ponizim

Ispovijest domine: Sve što oni žele jest da ih potpuno ponizim

Iako mnogi pri spomenu BDSM-a prvo pomisle na fizičku dominaciju i bol, mlada domina iz New Orleansa kaže da njezini klijenti više uživaju u psihološkoj, nego fizičkoj dominaciji

Ree (21), domina iz New Orleansa, dopustila je novinaru Insidera da virtualno prisustvuje jednom od njezinih susreta s klijentom. Htjela je pokazati kako izgleda njezin uobičajeni 'radni dan' te objasniti zašto klijenti uopće dolaze kod nje.

POGLEDAJTE VIDEO (seks je i fizička potreba):

Obučena u crno donje rublje i s kosom svezanom u pletenice pokazala je svog roba koji je bio 'na sve četiri' na podu hotelske sobe, obučen samo u bokserice i crnu masku od lateksa.

Tražila ga je da se predstavi, a kada je on to pogrešno napravio, nalupala ga je remenom koji je držala u ruci.

Domine poput Ree su obično žene koje dominiraju svojim partnerima fizički, mentalno i/ili financijski. To sve spada pod BDSM i iako mnogi takve žene zamišljaju obučene u kožu ili lateks, sa bičevima i lancima, Ree preferira psihološki aspekt dominacije.

Njezin klijent definira se kao 'mazohistički cuckold', što znači da voli gledati partnericu u seksu s drugim ljudima dok ga ona ponižava. Uz to, voli da ga drugi ljudi gledaju dok ga netko ponižava, što je bio i razlog zbog kojega je dozvolio virtualnog gosta u svom terminu. On je u BDSM sceni od svojih 20-ih godina i prije je on bio taj koji je dominirao, ali s 30 godina više voli biti podložan za svoju 'sugar baby'. 'Sugar baby' i 'sugar daddy' odnos je obično odnos između starijeg muškarca (sugar daddy) i mlađe žene (sugar baby) u zamjenu za novac, poklone i putovanja.

Tijekom susreta, Ree je većinom razgovarala s novinarom, dok joj je rob masirao stopala.

- Hej, otišao si previsoko - rekla mu je kada je došao do koljena pa mu je naredila da joj siše nožne prste i nastavila pričati o svom danu kao da se ništa nije dogodilo.

Bijeg od svakodnevice

Njezini klijenti vole kada ih se vrijeđa, omalovažava te povremeno opali remenom ili bičem.

- Poanta svega je da se oni osjećaju potpuno bezvrijedno. Puno muškaraca, većinom heteroseksualaca, u uobičajenom životu sebe prezentiraju kao 'alfa muškarce' i zato što tu masku nose cijeli dan, kada dođu kod mene, žele se potpuno podčiniti kako bi se odmorili od te mačo predstave koju izvode cijeli dan - objasnila je.

Jedan element svega toga ju ipak smeta, kao crnkinju iz Amerike. Njezin klijent, naime, traži da ona koristi i rasne scenarije tijekom njihovih susreta.

Kao dio toga, ona mu daje zadatke pa joj tako mora slati poruke u kojima prepričava knjige o pravima crnaca koje mu je ona dala da čita.

- On je mislio da je to jedan dio ovog našeg odnosa u kojem ću i ja uživati, jer je on uspješan bijelac, a ja sam crnkinja. To ima dosta veze s 'bjelačkom krivnjom' i sigurna sam da se i zbog nedavnih događaja i ubojstava crnaca sve više bijelih muškaraca želi podčiniti baš crnkinjama u Americi - rekla je.

Dominiranjem plaća studij

Nakon otprilike pola sata udaranja i vrijeđanja, došao je trenutak za eksplicitniji dio susreta, a taj dio klijent nije htio dijeliti s javnosti.

Ree je počela raditi kao domina u proljeće 2019. kako bi platila svoje račune za školovanje, a uz to je i internistica 20 sati tjedno. Klijenti joj obično plaćaju poklonima i novcem.

Zbog korone je počela viđati manje klijenata i redovno se testira.

Najčitaniji članci