Obavijesti

Lifestyle

Komentari 36

Ispovijest: Muž ženi ostvario želju i organizirao seks u troje

Ispovijest: Muž ženi ostvario želju i organizirao seks u troje

Žena autora je već dugo imala seksualnu fantaziju seksa u troje s još jednom ženom. Kako je i sam autor novinar koji piše o seksu i svemu vezanom, odlučio joj pokloniti ostvaranje njenih želja...

VIDEO

Otprilike pet tjedana prije 30. rođendana moje žene, počeo sam paničariti. Trideseti rođendan je bio prekretnica i bio je potreban značajan dar. Uz to, to je bio njen prvi rođendan otkad smo u braku. 

Mariu nakit baš ne zanima, a s obzirom na to da su njezini modni izbori bili tako unikatni, znao sam da bi joj poklon koji uključuje odjeću bila velika kocka. Usred te uzrujanosti primio sam e-mail od žene koja je rekla da je čitala i uživala u mom pisanju o seksu. S vremena na vrijeme dobivam ovakve poruke, ali ova je bila jako flertujuća, s potpisom u koji je dodala da ju potražim ako ikad dođem u Toronto. 

Živi s 2 bivša partnera: 'Seks u troje nam je promijenio živote'
Živi s 2 bivša partnera: 'Seks u troje nam je promijenio živote'

U narednih par e-mailova, Carla je spomenula svoj jaki seksualni nagon i sklonost isprobavanju novih stvari. Nekoliko dana kasnije, priložila je nekoliko slika. Na fotografijama je bila visoka, lijepa, vitka, ali bujna brineta s malo odjeće. Zamisao da je moje pisanje pobudilo njezino zanimanje za mene zapravo mi nije pomoglo da usavršim Marijin 30. rođendanski dar. Sve dok mi se odjednom nije upalila lampica.

U svom najnovijem e-mailu, spomenula je da je seks u troje s nekim tipom i drugom ženom na popisu njezinih seksualnih želja. A, slučajno je to bila jedna od želja i moje žene. I premda sam zbog svog posla imao razuzdan seksualni život, nekako sam propustio običan staromodni seks u troje.

S obzirom na vrstu plana koji sam osmislio, smatrao sam da je bolje da Carlu nazovem i da se usmeno dogovorimo. Tražio sam ju broj i glasom, koji je zvučao točno kao lika Pam iz Ureda, ona je oduševljeno pristala na moj plan. Plan je bio jednostavan: Avionom ćemo otići u 2000 milja udaljen Vancouver, odsjest ćemo u nekom hotelu i samo povremeno izlaziti iz hotelske sobe kako bi nešto pojeli i popili. Carla je već vidjela i Marijine fotografije na Facebooku i bila je oduševljena. Bio sam uvjeren da će i Maria biti zadovoljna izborom. 

Zajedno s Mariom sam odabrao kad bi otprilike išli na seksi vikend, pokušavajući joj dati samo natuknice što sam isplanirao. Ideja je bila da joj kažem koji je moj rođendanski poklon samo par dana prije samog puta kako bi potaknuo uzbuđenje vezano za seksi vikend bijeg. Kad sam potvrdio datume s Carlom, rezervirao sam elegantnu, butik hotelsku sobu i kupio joj kartu.

Trikovi za svaki znak Zodijaka: Evo kako biti još bolji u krevetu
Trikovi za svaki znak Zodijaka: Evo kako biti još bolji u krevetu

Na kraju sam kupio Mariji neke tradicionalne darove za njezino otvaranje poklona na proslavi rođendana, ali moj tajni adut je bila rođendanska čestitka / brošura koju sam napravio s fotografijama koje je Carla upravo poslala. Čekao sam držeći dah dok je Maria upijala slike i čitala detalje onoga što sam isplanirao. Na moje golemo olakšanje, moj drski dar nije izazvao šamar, već zagrljaj. Kroz suze Maria je uzviknula da je to najbolji dar kojem se ikad mogla nadati. U tom trenutku, bio sam kralj svijeta.

Bilo je, međutim, nekoliko stvari koje su me zabrinjavale. Sve sam probao, ali nisam nikako mogao potvrditi da žena s kojom pričam je ista žena na fotografijama. Nije imala web-kameru - što je provjeru učinilo nemogućom. Također sam bio previše prokleto ljubazan da inzistiram na tome da mi pošalje selfi svog lica pored kopije današnjih novina. 

- Obećanjem da sam to ja - rekla je kad sam joj aludirala na svoje sumnje. Ali također sam se usredotočio i na drugi loš scenarij u kojem se Carla nije pojavila. Budući da nisam tip koji bi zadržao moju paranoju za sebe, rekao sam to Mariji, koja je, ako i obično, bila nepokolebljiva.

- Ako ne izgleda kao žena na slici, nismo obvezni s njom provesti vikend. A ako se ne pojavi, ti i ja ćemo zajedno imati prljav vikend. Sve je dobro - odgovorila mi je Maria.

Maria je u petak popodne provela u pripremama za veliki vikend. Otišla je na pedikuru i manikuru, depilaciju voskom i odabrala par komada vrućeg donjeg rublja koje će ponijeti sa sobom. 

Mješoviti je najjači tip orgazma za ženu - evo kako ga doživjeti
Mješoviti je najjači tip orgazma za ženu - evo kako ga doživjeti

Prijavio sam se u sobu, donio kondome, lubrikante, razne seksualne igračke, vodu, grickalice i stavio sam bocu šampanjca na led. Otuširao sam se i krenuo prema zračnoj luci i pripremio se na najgore - Carlino ne pojavljivanje, ženu koja ne izgleda kao žena na slikama ili pravu Carlu u svoj svojoj slavi. Kad se pojavila, bio sam oduševljen, izgledala je i bolje nego na fotografijama.

Ušli smo u taksi i počeli se ljubiti, a za minutu ili dvije, upozorila me je da ako nastavimo dalje da se neće moći zaustaviti. 

Tu primjedbu je čuo i taksist te me oštro pogledao u retrovizor. Kad smo stigli, Maria nas je čekala u hotelskom baru. Naručili smo neke koktele i upustili se u uzbuđeni i pomalo nespretni razgovor. Maria je predložila da pođemo na večeru, što je nagnalo Carlu da sugerira da umjesto toga odemo gore u sobu.

- Nisam baš gladna. Možda ćemo kasnije biti gladni? - rekla je Carla.

Carla je zgrabila Marijinu ruku i počela je voditi prema dizalu. Maria me je pogledala preko ramena, namignula i rekla: 'O moj bože', a onda 'hvala'. 

Odmah sam bacio nešto novca na stol, zgrabio Carlin kofer i krenuo za njima prema dizalu, jedva skrivajući moj osmijeh od zaintrigiranog vratara.

Žene otkrile što vole u krevetu: Ovo su poze u kojima uživamo
Žene otkrile što vole u krevetu: Ovo su poze u kojima uživamo

Kad smo stigli u sobu, curama sam natočio šampanjac i otišao u kupaonicu kako bih se malo sabrao. S obzirom na to da nijedna od njih dvije nije dosad bila s drugom ženom, bojao sam se da će dugo trebati da se stvari pokrenu. Ispostavilo se da se nemam oko čega brinuti. Do trenutka kad sam se ponovno pojavio u sobi, oko 90 sekundi kasnije, obje su bile u donjem rublju, ljubeći se i mazeći. Nakon što sam nekoliko minuta gledao pozu 69 sam se pridružio akciji.

Ostatak vikenda mi je malo nejasan. Kao što se i očekivalo, bilo je dosta seksa, s mjestimičnim izletima u barove i restorane. Do kraja drugog dana Marijina žeđ za dugim seksualnim aktivnostima se počela gasiti i željela je izaći iz hotelske sobe. Iako je Carla nerado oblačila odjeću, kao i ja - napokon smo izašli van. Sve u svemu, uspješan vikend.

ŠOKANTAN SLUČAJ POTRESAO JAVNOST: Nakon izlaska nazvala je Uber, a par sati kasnije njezino su tijelo pronašli lovci

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!
STRAVA I UŽAS

Nikad nije oprao 'onu stvar', a spavao je s četrdeset žena?!

Zach je odlučio posjetiti dr. Naomi Sutton uvjeren da ga je penis 'izdao' kad mu se počelo događati da zbog preuske kožice na vrhu spolovila ne može doživjeti orgazam
Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja: Rak neka odgodi bitne odluke, a Lavu sve ide od ruke

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 25. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje