Lifestyle

Komentari 25

Isprobajte 7 tihih poza: Super su kada ste kod nekoga u gostima

Isprobajte 7 tihih poza: Super su kada ste kod nekoga u gostima

Seks pod tušem odličan je kada ste nekome u gostima. Vrata kupaonice možete zaključati, a zvuk vode zakamuflirat će zvukove seksa. Ne zaboravite ponijeti lubrikant jer voda ispire one prirodne

1. Misionarska poza

Ovo je odlična, vrlo intimna poza koja ne stvara jake zvukove.

- Postoji dobar razlog zašto ovu pozu nazivamo klasičnom. Misionarski položaj dopušta partnerima da budu licem u lice i imaju vrući kontakt očima. Osim toga, taj bliski kontakt i trljanje tijelima je sjajan način stimuliranja klitorisa - objasnila je Lisa Finn, seksualna edukatorica u Babelandu, tvrtki koja se bavi trgovinom seks igračkama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Nikad nije imala dečka

2. Ažurirana poza 69

Poza 69 je svima dobro poznata, a njezina modificirana verzija razlikuje se samo po tome što oboje leže na boku (ne jedno na leđima, drugo iznad).

Partneri su jedno drugome glavama u međunožju i pružaju si oralni seks. Ovaj položaj je, također, vrlo tih. I ne zaboravite koristiti i prste za dodatnu stimulaciju, prenosi Health.

3. Pod tušem

Seks pod tušem odličan je kada ste nekome u gostima. Vrata kupaonice možete zaključati, a zvuk vode zakamuflirat će zvukove seksa.

Sex games, desire, orgasm, foreplay.

- Pokušajte dignuti jednu nogu i staviti je na slavinu, bit će ugodnije. I ne zaboravite ponijeti sa sobom lubrikant jer voda ispire one prirodne - kaže seksologinja Jess O'Reilly.

4. S licem u jastuku

Ovo je mirnija verzija psećeg stila. Žena leži na trbuhu, a partner penetrira odostraga. Pritisak njegovog tijela priljubit će klitoris uz madrac pa će to biti dodatna stimulacija. Dođe li vam da vrištite od zadovoljstva, uhvatite jastuk i zaronite licem u njega.

5. Jahačka poza

Muškarac leži na leđima, recimo, na tepihu, a žena raširenih nogu stoji iznad njega pa se spušta u čučanj i tako dolazi do penetracije.

Ova poza je dobra jer klečanje na tepihu može biti vrlo neugodno za koljena, a osim toga, žena ima odličnu kontrolu nad cijelom situacijom.

6. Sklupčana poza

Ova poza slična je tzv. žlici. Oba partnera leže na boku licem okrenuti na istu stranu i imaju savinute noge u koljenima. On je iza nje i priljubljeni su jedno uz drugo.

Stručnjakinja za seks Rachel Wright savjetuje ženama da dignu jednu nogu za lakšu penetraciju mogu je spustiti. 

7. Poza 'konj za ljuljanje'

U ovoj pozi muškarac sjedne, prekriži noge (kao da vježba jogu), rukama se iza sebe osloni na podlogu, a žena sjedne na njega raširenih nogu i obujmi ga njima. Ona ima svu kontrolu.

Ova poza je vrlo intenzivna i intimna u isto vrijeme. Osim toga, može biti vrlo tiha što je odlično ako vam, recimo, punica spava s druge strane zida.

Najčitaniji članci