Obavijesti

Lifestyle

Komentari 6

Isprobajte profesionalni trik za najsočniji burger, i 'zalijte' ga craft pivom uz 24 Oranž popust

Isprobajte profesionalni trik za najsočniji burger, i 'zalijte' ga craft pivom  uz 24 Oranž popust

Svim pretplatnicima 24 Oranž donosi super popuste za slasne burgere i domaće craft pivo pa iskoristite priliku i počastite obitelj i prijatelje, a donosimo i trikove kako kod kuće napraviti savršen burger

VIDEO

Buger je postao prava gurmanska poslastica i omiljeni zalogaj svim ljubiteljima dobre hrane. Kad se fini burger spoji s okusom odličnog craft piva, koje je sve popularnije u Hrvatskoj, užitku nema kraja. Najbolje od svega je što korisnici 24 Oranža imaju na raspolaganju nevjerojatne popuste uz koje će im slasni burger i domaće craft pivo biti nikad jeftiniji. Stoga, ako već niste dio 24 Oranž kluba, svakako se registrirajte i pretplatite - jer ovaj popust vrijedi još samo do kraja tjedna! Kliknite ovdje!

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:48

Priprema burgera kod kuće nije zahtjevna, ali je bitno da su sastojci kvalitetni kako bi on ispao što sočnije. Najvažnija stvar u hamburgeru je kvalitetno i sočno meso. To ne mora biti samo govedina, već i piletina, pa čak i riba. Drugi važan sastojak je bijela lepinja, prozračna i meka, po mogućnosti pečena sama, a ne kupljena u trgovini. U pravom burgeru kruh ne bi trebao biti glavni izvor ukusa, on samo nadopunjuje jelo, baš kao i umak i svježe povrće.

Provjerite 24 Oranž popust za slasne burgere i domaće craft pivo.

Svjetski majstori roštilja i kuhari ustanovili su da je put do idealnog sočnog hamburgera dodavanje majoneze mesu prije pečenja. Idealna doza su dvije žlice majoneze na jedan kilogram mljevenog mesa. Tajna leži u tome što će majoneza spriječiti da pečenje na roštilju isuši meso u bilo kojoj količini, a pri tome neće ni na koji način ugroziti miris i okus mesa, čak naprotiv.

Provjerite 24 Oranž popust za slasne burgere i domaće craft pivo.

Zanimljive činjenice o burgeru:

1. Neki tvrde da je ime hamburger evoluiralo iz grada Hamburga u Njemačkoj. Također, prvi hamburger napravljen je od kruha, a ne od peciva. Prvi burger je navodno napravio Louis Lassen koji je 1900. godine svojim radnicima posluživao sendviče od govedine, što je dovelo do današnjeg hamburgera.

2. U Seymouru, u američkoj državi Wisconsin, postoji Hamburger Hall of Fame, odnosno muzej hamburgera.

Provjerite 24 Oranž popust za slasne burgere i domaće craft pivo.

3. Najveći svjetski burger stvoren je u Las Vegasu, a zvao se Quadruple Bypass Burger. Upisan je u Guinnessovu knjigu rekorda kao najkaloričniji hamburger u povijesti.

4. Burgeri se najviše jedu u Americi, a stručnjaci kažu da ih Amerikanci potamane oko 13 milijardi godišnje. Za usporedbu, to bi bilo kao da njima 32 puta opašete Zemlju oko ekvatora.

5. Kralj rock'n'rolla, Elvis Presley bio je veliki obožavatelj hamburgera. On je tijekom svojih turneja obilazio što je više mogao fast food restorana s hamburgerima, jer im jednostavno im nije mogao odoljeti.

 
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...
Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...
kako se slavio 1. maj

Praznik rada bio je prilika da se na livadi 'okrene' janje, okupi obitelj i prijatelje na druženje...

Evo zašto je 1. maj proglašen Međunarodnim praznikom rada i kako su ga ljudi nekada slavili: Do 50-ih godina u prvom planu bile su parole za bolji život radnika i izgradnju zemlje, a otad postaje prilika za obiteljsko druženje uz roštilj, janjca na ražnju, karte i smijeh