Obavijesti

Lifestyle

Komentari 33

Svi plačemo s njom: Curici rekli da će je napokon moći posvojiti

Paige i Daniel Zezulka iz SAD-a prije tri godine udomili su troje djece, a nedavno su dobili odobrenje da ih mogu posvojiti. Samo dan nakon 10. rođendana, Ivey je dobila najljepši dar

Desetogodišnja Ivey Zezulka nije mogla zaustaviti suze radosnice kad su joj udomitelji Paige i Daniel Zezulka, iz Athensa u Georgiji, priredili iznenađenje. U kutiji koju su stavili pred nju i rekli joj da je sama otvori bili su dokumenti za njeno njeno posvajanje.

Zahtjev za posvojenje predali su prije tri godine, kad su udomili Ivey i njezinu sestru i brata, a dozvola za posvajanje stigla je samo dan nakon Iveynog rođendana. Tako su joj dan kasnije predali najljepši rođendanski poklon. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Keys Of Miami™ | DIHH™ (@disishiphop)

- Posvojit ćete me - uzdahnula je i rasplakala se od sreće u njihovom zagrljaju. Obećali su joj da će zauvijek biti obitelj, da će brinuti o njoj i štititi je. No djevojčica nije ni slutila kakva ju sreća, zapravo, čeka. Paige i Daniel pripremili su za nju još jedno iznenađenje - i braco i seka odmah su postali članovi njihove obitelji. 

Posvojili djecu iz domova: 'Neki se rode iz trbuha, neki iz srca'
Posvojili djecu iz domova: 'Neki se rode iz trbuha, neki iz srca'

Time su ispunili najveću Iveynu želju. Djevojčica ih je često crtala zajedno kao obitelj i zapravo ih već odavno smatra svojim roditeljima.

- Ovo je vjerojatno najljepši video koji ću ikad podijeliti. Ovo je bio dan kad smo svojoj kćeri mogli reći da ju možemo posvojiti, zajedno s njenim bratom i sestrom. Molila je za to da bude posvojena i Bog je pogodio pravi trenutak, samo dan nakon rođendana mogli smo joj ispuniti želju - piše na svom Facebook profilu Paige ispod videa koji je osvojio mnoga srca. 

Posvojili su šestero djece: Nisu htjeli razdvajati braću i sestre
Posvojili su šestero djece: Nisu htjeli razdvajati braću i sestre

Ona i suprug zajedno s dječicom 24. kolovoza otišli su na sud kako bi dobili i službenu potvrdu posvojenja.  

- Oduvijek smo znali da želimo veliku obitelj, pa nije bilo ni dileme hoćemo li se odlučiti na to da ih posvojimo sve troje - kaže Paige, na čijem se Facebook profilu vidi da su djeca kojoj su pružili dom presretna. Time su pokazali da uvijek postoji nada da - koliko god život bio težak - ljubav može pobijediti.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa ...