Lifestyle

Komentari 0

IT tvrtka Q prema istraživanju ima najzadovoljnije zaposlenike

IT tvrtka Q prema istraživanju ima najzadovoljnije zaposlenike

Moj posao provodi istraživanje s ciljem utvrđivanja u kojim je tvrtkama najbolje raditi u Hrvatskoj. Istraživanje je pokazalo da bi čak 93 posto zaposlenika preporučilo Q svojoj obitelji I prijateljima

IT tvrtka Q je najbolji poslodavac u kategoriji srednje velikih tvrtki, pokazalo je istraživanje zadovoljstva zaposlenika koje je proveo Moj posao. Riječ je o anonimnom istraživanju, a ocjenu zadovoljstva daju sami zaposlenici. Moj posao provodi istraživanje s ciljem utvrđivanja u kojim je tvrtkama najbolje raditi u Hrvatskoj. Q je dobio priznanje i za najbolji plasman za prvo sudjelovanje u istraživanju u kojem je sudjelovalo 48 tvrtki i više od 4.300 zaposlenika.

POGLEDAJTE VIDEO: S multiplom pokrenula vlastiti posao

- Od prvog dana Q gradimo kroz ljude i oko ljudi. Ovo prvo mjesto je velika potvrda naše filozofije. Sretni smo i ponosni - izjavio je Filip Ljubić, CEO Q-a.

U kriznoj 2020. Q je ostvario najveće prihode do sada, 9 od 10 njegovih klijenata su lideri u svojim industrijama, a s 10 do 10 najvećih klijenata radi direktno sa sjedištem.

Clutch, svjetska istraživačka agencija za rangiranje IT tvrtki, Q je nedavno uvrstila među 20 najboljih web development kompanija u svijetu te među deset najboljih u Europi, dok ih je konzultantska tvrtka Deloitte proglasila najbrže rastućom softverskom agencijom u Europi.

Godinu pandemije obilježilo je i veliko zapošljavanje te je Q tim veći za 55 zaposlenika. U istraživanju koje je proveo Moj posao pokazalo je da bi čak 93 posto zaposlenika preporučilo Q svojoj obitelji I prijateljima.

Najčitaniji članci