Lifestyle

Komentari 2

'Izgubila sam kontakt sa svojom prvom ljubavi prije 32 godine, danas smo u sretnom braku'

'Izgubila sam kontakt sa svojom prvom ljubavi prije 32 godine, danas smo u sretnom braku'

Ljubavni par upoznao se 80-ih u Engleskoj, no morali su se razdvojiti jer su živjeli u različitim državama. Održavali su vezu dvije godine pismima i pozivima, no kontakt su izgubili na 31 godinu

Danas bračni par, Kate Pymm (50) i Guenther Baer (57), prvi su se put upoznali Devonu u Engleskoj 1989. kad je ona imala 17, a on 23 godine. Guenther je Nijemac koji je 80-ih došao u Englesku kako bi popravio svoje znanje jezika, i slučajno upoznao Kate.

- Sjećam se da smo mama i ja išle u jedno prekrasno selo na izlet. Ušle smo u bar i ugledala sam tog prekrasnog tipa - prisjetila se Kate za BBC

POGLEDAJTE VIDEO:

Tad mladi par ubrzo se zaljubio, no Guenther se ubrzo nakon morao vratiti doma u Njemačku. Ljubavnici su si slali pisma i dogovarali telefonske pozive iduće dvije godine, no 1991. odlučili su da ne mogu više tako nastaviti, iako su bili zaljubljeni.

Živote su nastavili jedno bez drugoga, Kate je postala uspješna vizažistica, a Guenther je u međuvremenu dobio troje djece. Oboje su se u jednom trenutku rastali od svojih partnera.

Tijekom pandemije, za Božić 2020. Kate je našla stara pisma dok je tražila božićne dekoracije:

Kate su preplavile emocije i odlučila je pronaći način da stupi u kontakt s Guentherom ponovno. Čim je dobio njezino pismo, pošto nije na društvenim mrežama, nazvao je i ubrzo su se sastali početkom 2021.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S LEOM JUREŠIĆEM IZ MASTERCHEFA

Krajem iste godine par se vjenčao u Njemačkoj:

- Ispunio nam se san, napokon smo se vjenčali! - napisala je Kate uz post na Instagramu pa dodala:

- Napokon sam gospođa Baer, nakon 31 godinu ljubavi koje osjećam prema ovom čovjeku. Neka nam je još 30! - rekla je Kate, koja se zbog svoje ljubavi preselila u Njemačku. 

 

Najčitaniji članci