Lifestyle

Komentari 35

Iznenadit će vas tko je na vrhu: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, prema astrolozima

Iznenadit će vas tko je na vrhu: Ovo su najzlobniji horoskopski znakovi, prema astrolozima

Bez obzira na okolnosti, velike su šanse da poznajete nekoga tko, čini se, ruši sve ostale kako bi se uzdigao. Prema astrolozima, jedan od razloga zašto se oni tako ponašaju zapisan je u zvijezdama...

1. Rak

Na vrhu liste su Rakovi, koji su poznati po neraspoloženju i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj se treba brinuti kada stanete Raku na put.

- Ne želite uznemiriti jedno od ovih stvorenja - upozorava Charlotte King, radijska astrologinja. Poznato je da Rakovi obrambeno reagiraju na gotovo sve, čak i dobre stvari. King napominje da se ne boje koristiti svoj tvrdi oklop.

- Zloba ovog znaka temelji se na zaštiti i sigurnosti, stoga, ako uznemirite Raka, budite spremni. Presjeći će vas - dodaje King.

POGLEDAJTE VIDEO:

2. Vodenjak

Iako Vodenjak može biti prilično emocionalno inteligentan po pitanju veza i prijateljstava, često se izoliraju od onih koji su im najbliži jer nemaju mnogo emocionalnog kapaciteta za empatiju. Ponekad mogu imati i veliki kompleks superiornosti.

- Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osjećaj da su svemoćna bića, pri čemu vjeruju da znaju najviše, a da su drugi oko njih na neki način ispod njih i još niže - kaže King. 

3. Bik

Bik je inače iznimno odan, a najčešće drugima oko sebe djeluju mirno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promijeniti u nekoliko minuta.

- Opušteni i super hladnokrvni Bikovi čine se bezopasnima, i takvi su dok ne povrijedite jednu stvar blisku njihovom srcu - kaže Sidhharrth Kumaar, astrolog i numerolog. Ovaj znak koristi vaše ranjivosti da vas udari, dodaje.

Bik može biti prilično oštar ako se osjeća zanemareno ili izdano, ali uglavnom napada zbog povrijeđenog srca. Kamaar napominje da je, iako je donekle teško izvedivo, najbolje biti strpljiv s njima i dati im prostora.

4. Ovan

Ovnovi su dobro poznati po svom avanturističkom i strastvenom duhu, ali mogu se teško nositi s osjećajem da ih netko ne vidi.

- Ovan voli pobjeđivati ​​i uvijek sebe stavlja na pijedestal - objašnjava Kumaar. Također se lako mogu uvrijediti. Ako se uvrijedi, drske riječi Ovna dovoljno su oštre da sruše vaše samopouzdanje i pruže traume.

- Ispod te grubosti ipak je netko tko se želi osjećati shvaćenim i cijenjenim - kaže Kumaar i objašnjava da je sve što Ovan treba da bi se smirio slušanje, uvažavanje i suosjećanje.

5. Škorpion

Škorpionova intenzivna osobnost i sklonost da pretjeruju često ih čini duboko neshvaćenima. Sidhharrth upozorava na njihovu intenzivnu potrebu za osvetom.

- Ovaj misteriozni znak nikada ne zaboravlja ni najmanju bol ili nepoštovanje koje mu je naneseno i sastavlja najsloženije planove za osvetu - ističe. Srećom, nećete morati prečesto brinuti o njihovom osvetoljubivom raspoloženju.

- Škorpionove negativne osobine mogu se lako obuzdati ljubaznošću, istinoljubivošću i razumijevanjem - dodaje Kumaar.

6. Blizanci

Dok su Blizanci poznati po svojim živahnim i zabavnim osobnostima, postoji i njihova mnogo mračnija strana. U astrologiji, Blizanci se smatraju najoštrijim znakom, ali oštroumnost se može prevesti i kao oštar jezik - kaže King.

Znak ima dvije perspektive ili mišljenja o bilo kojoj stvari, ali mogu uvijek dijeliti samo one koje su u njihovom najboljem interesu ili još gore, reći stvari koje su stvarno zlobne, pojašnjava King.

- Ako čujete trač o sebi, postoji mogućnost da je došao od Blizanca - ističe. Ako trebate ohladiti Blizanca, najbolje je da se odvojite čim počnu negativno govoriti o nečemu ili nekome. To će zaustaviti razgovor, prenosi MSN.

Najčitaniji članci