Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Izradite darove u staklenkama za vašu obitelj i bliske prijatelje

Izradite darove u staklenkama za vašu obitelj i bliske prijatelje
2

Pokloni i maleni znaci pažnje kojima želite nekoga iznenaditi ne moraju biti klasični, ni dosadni. Blagdanske stvarčice 'zamotajte' u popularne dekorativne staklene teglice i razveselite najmilije

VIDEO

Prvi put patentirane 1858., staklene posude, svestrana su i izuzetno praktična i iskoristiva dekoracija svakog doma. Ova popularna posuda, vintage izgleda, može se pretvoriti u pravu malu umjetnost. Namjena 'chic' posude je beskonačna i nudi neiscrpan izvor inspirativnih ideja.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Marijana Kuren VIDEO

Mogu se ukrasiti na bezbroj načina koji će razveseliti i vas i vaše najmilije. Donosimo vam nekoliko genijalnih ideja kako iskoristiti staklenke na kreativan način i tako stvoriti nezaboravan poklon i uspomenu. Ideja ima mnogo, a sve što vam je potrebno je malo vremena, volje i truda.

Blagdansko ukrašavanje doma: Savjeti i ideje za božićnu idilu
Blagdansko ukrašavanje doma: Savjeti i ideje za božićnu idilu

Spa staklenka

Idealni paket za uživanje spremite u ovu staklenku. Mirisne bombice za kupanje, piling za stopala, pakunge za lice, kupke, šećerni piling, čokoladice i još mnogo toga ubacite u komplet koji potiče blaženo opuštanje. 

Čokoladna staklenka

Ako su vaši najmiliji opsjednuti čokoladicama, poklonite im punu posudu njima omiljenih čokoladica, u mini izdanju. Napunite staklenku poslasticama i proizvodima od čokolade kako biste napravili ukusni čokoladni poklon. 

Božić u prošlosti: Pogledajte kako su izgledale božićne čestitke prije 100 godina
Božić u prošlosti: Pogledajte kako su izgledale božićne čestitke prije 100 godina

Staklenka sa svijećama

Napunite staklenku s raznim svijećama i svjećicama u raznim oblicima i aromama. Sjetite se koji miris će očarati osobu kad otvori poklon koji ste izradili baš za nju. Budući da su ove posude slatke, jednostavne za izradu i neodoljive, poželjet ćete ostaviti poneku i za sebe.

Tegla s cvijećem

Nabavite nekoliko prigodnih blagdanskih cvjetova poput, primjerice Božićnih zvijezda, i stavite ih u staklenku koju ste izabrali za vašu novu zanimljivu vazu. U tren oka dobili ste poklon za savršen blagdanski buket. 

Personalizirana staklenka

Prilagodite vašu teglicu omiljenoj osobi. Bilo da je odnesete nekomu tko će to uraditi profesionalno, bilo da to napravite sami koristeći vlastite vještine, maštu i kreativnost. Ovako pripremljenim poklonom učinit ćete da se svatko osjeća posebnim. Na staklenku ispišite ime vaše drage osobe ili pak njezin omiljeni citat, stih pjesme ili knjige.

Pet ideja za dekoriranje ulaznih vrata kako bi vaš dom zasjao
Pet ideja za dekoriranje ulaznih vrata kako bi vaš dom zasjao

Staklenka za grickalice

Ako je vaša najmilija osoba ljubitelj slanih poslastica, obradujte je njezinim omiljenim grickalicama i keksićima. Napunite posudu sa svim mogućim slanim poslasticama koje stanu u nju. Možete ubaciti grickalice u manjim pakiranjima ili jednostavno napunite staklenku do vrha tako što ćete istresti u nju sve raspakirane omiljene grickalice vaše drage.

Staklenka sa začinima

Ako je poklon namijenjen osobi koja voli kuhati i pritom je ljubitelj mnogih začina, ili pak voli uzgajati svoje začinsko bilje, učinite joj uslugu i razveselite ju teglicom domaće mješavine začina ili u nju presadite njoj omiljeni svježi začin kojeg može nastaviti uzgajati u svom domu.

Staklenka s čajevima

Ništa nije bolje od šalice toplog napitka. Izaberite najdraže čajeve osobe za koju ćete pripremiti malenu riznicu omiljenog joj napitka. U staklenku ubacite sve čajeve koji joj mogu izmamiti osmijeh na lice.

Evo kakve sve sjajne dekoracije možete napraviti s limenkama
Evo kakve sve sjajne dekoracije možete napraviti s limenkama

Manikura u teglici

Vaša draga osoba obožava kućnu njegu noktiju. Ljubiteljica je raznobojnih lakova i predmeta za uljepšavanje noktiju. Pružite joj manikuru u staklenci, tako što ćete odabrati za nju lakove u omiljenim joj bojama i alatima za njegu noktiju. 

Staklenka s domaćim kolačima

Napravite domaće kolačiće, po vašem receptu, one za koje znate da ih vaša omiljena osoba voli jesti. Spremite ih u staklenku i izmamite osmijeh na lice osobi koja će ih s užitkom pojesti misleći na vas. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa