Lifestyle

Komentari 1

Izrađuje ljubimce od vune toliko stvarne da se vrlo lako zabuniti

Izrađuje ljubimce od vune toliko stvarne da se vrlo lako zabuniti

Inspirirana ljubavlju prema životinjama, ruska umjetnica izrađuje vunene igračke koje izgledaju kako da su prave, a ljudi imaju dojam kako bi mogle oživjeti ako ih dotaknu

Tatiana Barakova iz Sankt Petersburga sve svoje igračke izrađuje isključivo od vune, a usavršila se do te mjere da je ljudima teško razlikovati vunene od pravih životinja, piše Brightside.

POGLEDAJTE VIDEO: S Bidenom u Bijelu kuću useljavaju i njegovi psi

U svojoj kolekciji ima divljih životinja i kućnih ljubimaca, pa je tako među posljednjim radovima šarmantni ježić.

Pospana mačka nalik Garfieldu toliko je slatka da biste je mogli pojesti.

A ovaj tužni mopsić svojim pogledom mami vas da ga pomazite.

Panda se odmara nakon jela.

Tatiana rado pozira sa svojim radovima pa je pokazala i ovu dražesnu mačkicu.

Svoje radove objavljuje na svom Instagram profilu i u online trgovini, a ondje je istaknula kako ih može poslati u bilo koji dio svijeta.

- Obožavam životinje i živim sa tri psa. Ljubav prema životinjama realizirala sam kroz igračke. Vuna je nježan, topao i neutralan materijal i uživam radeći s njom. Već 10 godina proizvodim igračke od vune i sve više volim svoj posao. Ponekad sudjelujem na izložbama, pa sam tako bila 2014. godine u Njemačkoj i osvojila glavnu nagradu - piše na stranici svoje online trgovine.

Svoje vunene životinjice prodaje po cijenama od 400 do 3800 kuna, a riječ je o igračkama prosječne veličine oko 20 centimetara. Sudeći prema podacima koje je objavila u svojoj trgovini, uspije prodati većinu životinjica koje izradi.

Najčitaniji članci