Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Jaje vs. Kylie Jenner: Pucate od pritiska? Potražite pomoć!

Jaje vs. Kylie Jenner: Pucate od pritiska? Potražite pomoć!

Nakon što je fotografija običnog jajeta oborila svjetski rekord po broju lajkova na Instagramu, ono je sada zaštitno lice kampanje kojom se promiče mentalno zdravlje

Počinjem pucati zbog pritiska društvenih medija, poručilo je jaje koje u posljednje vrijeme mijenja svijet. Naime, nakon što je 5. siječnja na Instagramu objavljena fotografija jajeta s pozivom korisnicima da ga lajkaju, ono je u samo desetak dana osvojilo više od 23 milijuna lajkova, a na današnji dan ima više od 9 milijuna pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EGG GANG 🌍 (@world_record_egg) on

Cilj je bio da se obori rekord po broju lajkova koji je do tada držala fotografija američke medijske zvijezde Kylie Jenner koja je, objavivši fotografiju običnog jajeta, svijetu obznanila da je rodila. Odmah zatim, anonimno je otvoren Instagram profil pod imenom 'World record egg' u namjeri da slika običnog, kokošjeg jajeta, brojem lajkova prestigne najlajkaniju Instagram fotku svih vremena koja  s 18 milijuna lajkova. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

No, popularnost jajetu tu ne staje. Nedavno je na TV kanalu Hullu objavljena njegova video poruka, u kojoj poručuje da je jako važno potražiti pomoć kad smo suočeni s teškim životnim situacijama.

Na kraju videa pojavljuje se link na Menthal Health America, neprofitnu organizaciju koja se bavi pomaganjem ljudima koji se bore s duševnim bolestima, pa je sada jasno da je jaje poslužilo u uspješnoj marketinškoj kampanji.

SEKSUALNA EKSTAZA: Ovaj horoskopski znak svi žele u krevetu