Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
19 komentara

'Jako me muči stresan posao i bratova budućnost bez žene...'

Voljela bih otvoriti tvrtku s mužem i zarađivati za obitelj samostalno. Brinem se i zato što je moj brat je predao zahtjev za rastavu braka i kakva će mu budućnost biti bez žene

Dreamstime
Foto: Dreamstime
19 komentara

Poštovani Mevludine, 

molim Vas da mi date savjet jer sam pod stalnim stresom na poslu. Voljela bih otvoriti tvrtku s mužem i zarađivati za obitelj samostalno. Kakvi su nam izgledi? Hoćemo li imati dovoljno posla i hoćemo li uspjeti realizirati svoju ideju?

ISPOVIJEST 'Ne vjerujem čovjeku s kojim ću živjeti, imao je puno žena'

Zanima me kako će se razriješiti situacija s bratom i nevjestom? Brat je predao zahtjev za rastavu braka. Što ga čeka u budućnosti? Molim vas pomozite. Hvala Vam na odgovorima i savjetima. 

šifra: Ankica

Foto: Dreamstime

Odgovor:

Vi ste energični, samouvjereni i prilično stabilni, no brzo se zasitite svega pa često mijenjate raspoloženje. Mislim da i malo pretjerujete te preuveličavate stvari. Morate se malo potruditi s kolegama i bit će mnogo bolje. Suprug vam je uvijek optimističan i pozitivan.

Borben je i temeljit te voli red. Ne vidim da je pod pritiskom na poslu. Vidim da imate dobar brak i dobru budućnost, no za sada vam ne bih preporučio otvaranje tvrtke. Pričekajte s tim godinu dana.

Davor Puklavec/Pixsell POTRESNA ISKUSTVA Mevludin: Oteti i nestali su mi se najviše urezali u pamćenje

Trenutačno vam aspekti za privatan posao nisu pozitivni. Brat je radio velike pogreške prema ženi i sad su pred rastavom. Nažalost, vidim razvod. Brat bi se trebao smiriti i poraditi na sebi jer loše radi i sebi i drugima.

Pitanja s fotografijom šaljite na Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, Život za Mevludina. Mevludina možete i nazvati na 00387/6126-1876. Odgovore čitajte i u Astralu

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message