Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
1 komentara

Japanci 'poludjeli' za slatkim zečićima koji rastu u teglama

Vrsta sukulente (Monilaria obconica) izgleda kao mali zečić s velikim ušima, kao da viri iz teglice i idealno je rješenje za sve one koji nemaju prostora ne samo za kavez sa zecom, nego i za biljke

Foto: Twitter
1 komentara

Jeste li ikada željeli nabaviti zeca, ali nemate vremena za brigu o njemu, a ni ideju o tome gdje biste u malom stanu ugurali još i njegov kavez? Uzgojite ga u loncu! Ne brinite, govorimo o vrsti biljke Monilaria obconica, biljke iz porodice sukulenta, koja ima prilično jedinstveno svojstvo: činjenicu da izgleda u obliku zečje glave s ušima. 

Ne treba ni spominjati da su ove čudne male biljke procvale i osvojile baš Japan, zemlju koja je ponata po simpatičnim primjercima popularne kulture koji su nekako posebno slatki i zbog toga ih poželimo nabaviti. 

Slike te biljke koje je nedavno podijelio jedan Japanac na Twitteru pogledane su i retweetane više od 31 tisuću puta, a lajkalo ih je više od 45.000.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJA 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Tema: To mi treba

Možda vas zanima i ovo:
Message