Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
46 komentara

Trik kako lakše pronaći i spariti čarape koje ste izgubili u kući

Napravite ploču pa na nju vješajte čarape kojima se zagubio par. S vremenom će se na ploči naći oba para ili ćete negdje u kući naći jedan dok će vas drugi par čekati na zidu

46 komentara

Valjda ne postoji čovjek koji barem jednom u životu nije tragao za čarapom koja 'kao da je u zemlju propala'. Najjednostavnije je, da biste izbjegli taj problem, svaki par smotati zajedno prije spremanja. No ako nemate tu naviku i čarape vam često nestaju, donosimo vam zgodan i kreativan trik kako si olakšati život.

Dreamstime NIJE TAKO TEŠKO Savjeti frizera: Odrežite šiške savršeno - kao profesionalac

Od komada drveta napravite ploču pa ju najprije pobojajte i napišite nešto zgodno vezano za čarape, poput : 'Dok se ponovno ne sretnemo', 'Odjel za izgubljene čarape' ili 'Usamljene čarape traže srodnu dušu'.

Lost socks! Until they meet again that is. What a fun sign to create for this wonderful client. #upperleftcreations #lostsocks #custommade #handpainted #darkwalnut #tillwemeetagain #homedecor #thankyou

Objavljuje Upper Left Creations, LLCNedjelja, 19. svibnja 2019.

Potom na dasku stavite vodoravno komad špage i na špagu nekoliko kvačica, ili kvačice zalijepite jednom stranom direktno na podlogu.

Ploču držite na zidu i na nju vješajte čarape kojima se zagubio par. S vremenom će se na ploči naći oba para ili ćete negdje u kući pronaći jedan, a drugi par će vas čekati na zidu.

Objavljuje Creative IdeasČetvrtak, 11. veljače 2016.
MALE PROMJENE Trikovi kako kombinirati odjeću - da izgledate daleko mršavije

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message