Lifestyle

Komentari 5

Jedna od najslađih holivudskih ljubavnih priča: John Stamos dugo je čekao na svoju obitelj

Jedna od najslađih holivudskih ljubavnih priča: John Stamos dugo je čekao na svoju obitelj

Zaprosio ju je u listopadu 2018. godine usred Disneylanda, kleknuo je pred nju. Pristala je i ubrzo ostala trudna. Bili su presretni, posebno on jer je silno želio postati otac

John Stamos (57), zvijezda serijala 'Puna kuća' u kojoj je glumio simpatičnog ujaka Jesseja, i model Caitlin McHugh (34) vjenčali su se 2018. godine i nedugo nakon toga dobili dijete. Mnogi njihovu ljubavnu priču smatraju jednom od najslađih.

POGLEDAJTE VIDEO Svećenik je na misi priznao da je zaljubljen:

Upoznali su se 2015. godine tijekom snimanja epizode serijala 'Zakon i red: SVU'. John je glumio 'reproduktivnog zlostavljača' koji je želio da Caitlinin lik zatrudni kako bi imao što je više djece moguće.

Tijekom snimanja Caitlin se viđala s nekim i nisu ni pomislili kako bi jednog dana mogli biti zajedno. Ponovno su se vidjeli iste godine na setu za 'Fuller House'. Njezina prijateljica se pojavila u toj seriji pa je Caitlin jednog dana sjedila u publici i promatrala snimanje.

John je ušao na set, pogledao u nju i pitao je: 'Hej, je l' ti to mene pratiš?', a ona mu je samo kratko rekla: 'Neeee. Nisam uopće razmišljala o tebi'.

Nakon tog susreta je započela njihova romansa, a dvije godine kasnije, u listopadu 2018. godine, John je kleknuo usred Disneylanda i zaprosio je.

Pristala je i ubrzo ostala trudna, saznali su to dva mjeseca kasnije. Bili su presretni, posebno on jer je silno želio postati otac. 

Vjenčali su se u veljači 2018. Sin Billy rodio im se u travnju iste godine, prenosi Country Living.

 

Najčitaniji članci