Obavijesti

Lifestyle

Komentari 58

Jeste li i vi nasjeli na 'foru'? Zavode lijepim licem, a kada skinu šminku ne znate tko je to

Jeste li i vi nasjeli na 'foru'? Zavode lijepim licem, a kada skinu šminku ne znate tko je to

Samouke vizažistice na TikToku mijenjaju svoj izgled s hrabrim manevrima i u nekoliko trenutaka postaju 'druge osobe', odnosno neprepoznatljive

Lukavi trikovi za ljepotu itekako daju rezultate. Samouke vizažistice mijenjaju svoj izgled do neprepoznatljivosti s hrabrim šminkerskim manevrima. I TikTok je zabilježio dramatične transformacije. Preobrazba ovih djevojaka gotovo je predobra da bi bila istinita. Njihove transformacije su toliko dramatične da su na TikToku zaradile naziv 'catfish' jer se gotovo doimaju kao lažne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Bizarni anti-age tretmani 01:29

- Šminka je dodatak koji odgovara svima i koji može učiniti da se bilo tko osjeća sigurnije i ljepše, bez obzira na to kako izgleda - rekla je Jordyn Lyne, dvadesetdvogodišnja plus-size i transrodna beauty influencerica iz Engleske čiji je izgled postao viralan, prenosi NYP.

Ona i još dvije vizažistice dijele savjete i trikove - bilo da želite postati popularni na društvenim mrežama ili jednostavno želite izgledati malo svježije sada kada ste se vratili u ured.

Uvijek lijepe: Ovo su najbolji make up trikovi za svaku dob
Uvijek lijepe: Ovo su najbolji make up trikovi za svaku dob

Krystelle Lee

Četrdesetogodišnjakinja, Krystelle Lee Plainfield iz New Jerseyja započinje svoje svakodnevno ukrašavanje lica čišćenjem kože pilingom.

- Pravilan piling je ključ za uspješno nanošenje šminke - rekla je Lee, koja je 2013. postala licencirani kozmetolog. Ona bira i glatku podlogu koja je zaslužna za prirodan izgled. Ali njezin najcjenjeniji proizvod je onaj koji amateri često zanemaruju - primer za oči. 'To je obavezno', rekla je Lee o bazi za oči. 

- To je krema koja čini da sjenilo stoji na mjestu, a boje će iskočiti i izgledati stvarno živo - dodaje ona.

Jordyn Lyne

Dvadesetdvogodišnja influencerica za ljepotu čiji je izgled postao viralan, rekla je za The Post da je jedan od njezinih glavnih proizvoda baza koju često koriste profesionalci u industriji. Radi se o sjajnoj bazi s potpunom, ravnomjernom pokrivenošću. 

- To je glavna stvar u mojoj kozmetici - rekla je Lyne, koja ima više od 695.000 TikTok pratitelja. Zatim koristi puder, korektor te puder za setiranje. Njezina tajna je i u proizvodu koji make up drži na okupu, u spreju za fiksiranje.

Make-up trendovi za proljeće: Divni pasteli, tonovi cvijeća i lagani puderi te highlighter
Make-up trendovi za proljeće: Divni pasteli, tonovi cvijeća i lagani puderi te highlighter

- Održava vašu šminku postojanom cijeli dan i čini da sve stoji na svom mjestu - rekla je Lyne za, dodajući kako je to najbolja stvar u koju možete uložiti kada je šminka u pitanju.

Sarah Andres

Sarah, tridesetpetogodišnjakinja, koristi ljuskice za zube, tekuću podlogu i puder za konturiranje, za svoju transformaciju. Mami dvogodišnjih blizanaca potrebno je više od sat i pol da se pretvori u 'ljepoticu'. Nakon što je ubacila svoje pomične ljuskice, koje nosi otkako je izgubila prednje zube tijekom nesreće 2017., ona nanosi slojeve pudera.

No, kada je u pitanju njezin vrhunski trik, kaže da je sve u paleti za konturiranje. 'Ključ moje transformacije je kontura', rekla je Andres. 

- Stanjuje vaše lice i nos, i čini najveću razliku u vašem izgledu - dodaje.

Kako maknuti tešku šminku bez da si usput iščupate i trepavice
Kako maknuti tešku šminku bez da si usput iščupate i trepavice