Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Jeste li ovo već vidjeli? Tepihe očistite - poklopcem za lonac!

Jeste li ovo već vidjeli? Tepihe očistite -  poklopcem za lonac!

U videu koji je podijeljen na društvenoj mreži, moglo se vidjeti kako mama koristi krpu od mikrovlakana koju stavlja ispod poklopca te ju pomoću ručke i ruke drži na mjestu

VIDEO

Mama troje djece kune se u ovu jednostavnu 'tehniku s poklopcem' kako bi njezini tepisi ostali besprijekorni. Podijelila je svoj nevjerojatno lagan način kojim svoje prostirke i tepihe učini začas besprijekornima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Četka za WC 01:24

Iako na tržištu postoje stotine proizvoda za čišćenje tepiha, ona zapravo koristi poklopac za lonac kako bi stvarno uklonila svu prljavštinu s poda. U videu koji je podijeljen na TikTok računu Home Motivation, moglo se vidjeti kako otapa tabletu za perilicu posuđa u zdjeli vruće vode, potom u to umoči krpu od mikrovlakana koju stavlja ispod poklopca te ju pomoću ručke i ruke drži na mjestu. Zatim se može vidjeti kako poklopcem snažno riba tepih.

A kada je bila gotova s čišćenjem, moglo se vidjeti kako tepih izgleda potpuno besprijekorno na mjestima gdje ga je izribala poklopcem. Njezin video, pogledan 2,7 milijuna puta, brzo je privukao komentare gledatelja, od kojih je jedan napisao: 'Tako je pametno ovo s poklopcem. Moram ovo probati'. 

- Lijepo izgleda! Pokušat ću i ja - dodao je netko drugi. 'Ti si genije', komentirao je treći, dok je netko dodao: 'Poklopac za lonac?! Odlična ideja! Hvala'.

Da, i to postoji - stvari u domu koje vjerojatno čistite previše
Da, i to postoji - stvari u domu koje vjerojatno čistite previše

- Zato nemam tepih. Možda ću ga kupiti za nekoliko godina kada dijete bude dovoljno veliko da ga ne uništi -  glasio je još jedan komentar.

- Nemam tepihe. Samo obrišite pod, lagano - napisala je jedna osoba. No mama je objasnila da pod bez tepiha nikako nije za njih, budući da žive u Norveškoj.

- Moram imati tepih, hladno je u Norveškoj - ona je napisala. Odgovarajući jednom komentatoru, objasnila je da je nakon korištenja tablete za perilicu prešla ista mjesta čistom toplom vodom i pustila da se provjetri prije nego što djeca dođu iz škole.

Tepih stalno skuplja prljavštinu i prašinu? Ovako ga lako očistite
Tepih  stalno skuplja prljavštinu i prašinu? Ovako ga lako očistite
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju