Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Jeste li već uplatili srećku? Ovih sedam savjeta mogu povećati izglede za dobitak na lutriji

Jeste li već uplatili srećku? Ovih sedam savjeta mogu povećati izglede za dobitak na lutriji
5

Ove ideje i savjete su pobjednici koristili prije, a smatraju ih korisnima u lovu na dobitak. Nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu povećati šanse za dobitak

VIDEO

Ako želite povećati izglede za dobitak na lutriji, iskoristite savjete serijskih pobjednika. Naravno da ne postoje strategije ili taktike za sigurni dobitak na lutriji, ali Richard Lustig je sedmerostruki dobitnik nagrada i mnogi vjeruju kako je njegova taktika nešto što očito funkcionira. Objavio je i knjigu o svom pristupu lutriji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Trikovi za sreću: Mazite ljubimca, jedite čokoladu... 01:35

Dobitak na lutriji nije samo stvar sreće. Trebali biste pokušati razumjeti i naučiti neke od tehnika prethodnih dobitnika za osvajanje jackpota.

Evo zašto se neke žene osjećaju kao da nikad neće pronaći sreću
Evo zašto se neke žene osjećaju kao da nikad neće pronaći sreću

Postoji nekoliko strategija koje možete upotrijebiti kako biste povećali izglede za dobitak. Naravno, treba shvatiti da nijedna od ovih taktika ili ideja nije jamstvo osvajanja jackpota ili nagrade na lutriji.

To su jednostavno ideje i planovi koje su ljudi koristili prije, a koje su ti isti pojedinci smatrali korisnima kada je u pitanju dobitak.

Ako želite povećati šanse za dobitak na lutriji, evo sedam prijedloga koji mogu u u tome pomoći:

Kupite puno listića

Što ih više kupite, veće su šanse da ćete pobijediti. Jednostavno je, ali nedostatak ovoga je da ćete možda morati potrošiti mnogo novca da biste osvojili veliku nagradu. Ovisno o broju listića koje kupite, svaki od njih povećava izglede za dobitak.

Međutim, postoji mogućnost da ako potrošite puno novca na listiće u očekivanju osvajanja velike nagrade, iznos novca koji osvojite možda neće odgovarati iznosu potrošenom na listiće.

Odaberite brojeve koji nisu uzastopni

Na primjer, zamislite da igrate lutriju s pet dobitnih brojeva i možete odabrati do 55. Zbroj njih 5 trebao bi pasti između 104 i 176. Prema studijama, 70% lutrijskih nagrada ima svoj ukupni iznos u ovom rasponu.

Odaberite broj koji ne pripada istoj grupi brojeva ili završava istom znamenkom

Tako na primjer, nemojte odabrati 10 i 11, ili 10 i 20. Iako postoji šansa da ćete pobijediti, vrlo je mala vjerojatnost da će se znamenke ponoviti.

Ovih 7 stvari sretni parovi rade skupa: Jeste li vi među njima?
Ovih 7 stvari sretni parovi rade skupa: Jeste li vi među njima?

Potražite nepopularne igre koje se igraju u čudno vrijeme

Umjesto da igrate igre o kojima često čujete, s višestrukim dobitnicima i njihovim jackpotovima, pogledajte neke manje popularne igre. Ako igrate samo stvarno popularne igre, a bez više listića, jednostavno igrate one koje daju najmanju vjerojatnost dobitka. Odaberite manje popularnu igru s manje igrača kako biste povećali šanse za pobjedu. Dnevne igre, ili igre koje su dostupne samo stanovnicima neke države, su one u kojima stručnjaci sugeriraju da imate najbolje mogućnosti za pobjedu, unatoč nižim nagradama.

Ne zaboravite ni na srećke. Naravno da nisu tako primamljive jer nemaju velike jackpotove, ali pružaju najbolje izglede za osvajanje bilo koje nagrade.

Ne birajte brojeve na temelju rođendana

Neki odlučuju igrati određene loto brojeve ovisno o svom rođendanu ili rođendanu člana obitelji. Ako se to dogodi, dobit ćete samo brojeve u rasponu od 1 do 31, koji odgovaraju danima u kalendaru. Ako odaberete različite brojeve, veće od 31, možda nećete povećati šanse za dobitak, ali možete povećati šanse da ne podijelite nagradu ni s kim. 

Birajte neuobičajene brojeve

Ne zaboravite da svaki broj na lutriji ima jednaku šansu da bude odabran kao dobitni broj. Nijedan softver ne može točno predvidjeti dobitni broj. Međutim, ako koristite rjeđi broj, možete povećati šanse.

lottery balls with depth of field

Igrajte prave igre

Možete sudjelovati u raznim lutrijskim igrama. Igrajte lutriju kako biste osvojili, pazite da igrate igre koje imaju najmanji broj listića kako bi bilo vjerojatnije da nitko drugi nema odgovarajuće brojeve.

Ovi savjeti i trikovi nipošto nisu jamstvo za osvajanje nagrade, ali mogu pomoći primijeniti malu strategiju koja može pomoći, donosi Lotto.

Stručnjaci objasnili: Privucite sreću u život s ovih 13 kristala
Stručnjaci objasnili: Privucite sreću u život s ovih 13 kristala

POGLEDAJTE 'SPOJ NA SLIJEPO': SVINGANJE JE FORA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću
Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?
25 PITANJA

Ajmo, znalci! Tko može riješiti svih 25 pitanja na ovom kvizu?

Samo za čitatelje 24sata donosimo zabavan i izazovan kviz od 25 pitanja u kojem se testira vaše znanje iz filma, zemljopisa, povijesti, glazbe...