Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Kad se radost okrene u gadost: 'Vidi mama - čokolada, finooo!'

Kad se radost okrene u gadost: 'Vidi mama - čokolada, finooo!'
1

Nekoliko je roditelja ispričalo koje su sve grozne stvari morali napraviti od kad su dobili djecu - jedni su iskusili 'projektile' tijekom prematanja, a neki su pronalazi mlijeko 'skriveno' mjesecima

VIDEO

- Mijenjala sam djetetu pelenu i podigla mu noge da mu obrišem stražnjicu. Upravo sam zijevnula, a on je lansirao svoju kakicu ravno meni u usta i pogodio me u grlo. Odmah sam povratila.

-elizaa4e15b69a7

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:45

-  Pokušavala sam djecu hraniti zdravo i kreativno pa sam in napravila rezance od tikvica. Očito ih nisu dobro probavili, pa sam na kraju doslovno izvlačila tikvicu sinu iz guze.

-kgebauer

- Mom se mlađem bratu nekako komadić žvakaće gume zalijepio za vrh penisa, pa sam proveo pola sata pokušavajući ga odlijepiti dok je on vrištao. To nas je iskustvo istraumatiziralo obojicu.

-srkallas7

- Jednog sam se jutra probudila i čula kako mi jednogodišnji sin govori: "Ukusno, čokolada". Kad sam ušla u njegovu sobu, bilo je kakice posvuda - po zidovima, krevetiću, plahtama, njemu po prsima, kosi i po cijelom licu. Nisam znala što da radim, pa sam se počela histerično smijati i plakati istovremeno. Na to se on nasmiješio, a ja sam vidjela da ima i na zubima. Sad mu je 14 godina, a ja mu pripremam super priču za dan vjenčanja.

-melissak43d03a7ea

-  Moj si je sin tako duboko u nos gurnuo pire od mahuna da sam ga morala usisati s aspiratorom za usisavanje sekreta.

-ashleym4411e90a6

-  Ostavljao sam dječje prljave pelene ispred ulaznih vrata da kuća ne bi smrdjela. Jednog je dana moj pas pronašao jednu pelenu i odlučio se uvaljati u nju, pronašao sam pelenu u komadićima, a njegovo slatko malo lice bilo puno dječjih govana. Najgori nered koji sam ikad morao očistiti.

-carlynaree

Djeca imaju sve lošije ocjene zbog predugog gledanja ekrana
Djeca imaju sve lošije ocjene zbog predugog gledanja ekrana

- Moj 6-mjesečni nećak je baš bio naučio davati poljupce, ali bi stavio cijela usta preko onoga što pokušava poljubiti. Stavio je tako cijela usta preko mog nosa i kihnuo - ravno meni u nos.

- andromedamn

- Moja je dvogodišnja kći dotrčala u dnevnu sobu i otvorila ručicu i rekla: "Evo, mama". Pružila sam ruku očekujući da će mi ona pružiti igračku ili komadić žitarica. Umjesto toga, spustila mi je svježu kakicu u ruku. Zatim me pogledala u oči i rekla: 'Izvadila sam iz pelene, tako da me ne moraš presvlačiti'. Dvije godine kasnije, još uvijek ništa ne želim uzeti iz njezine zatvorene šake ako prvo ne vidim.

-brittanyburnette87

- Sin je jednom obrisao svoj nos o moj, pa je i moj bio pokriven dječjom slinom. Očito nisam sve očistila jer sam i par sati kasnije dok sam bila vani na nosu imala skoreni dječji šlajm.

-carolineb46ede5184

- Moja je kći imala nekoliko mjeseci kad je počela imati zatvor, a prijateljica mi je rekla za trik sa štapićima za uši, gdje se vrh stavi u guzu. Napravila sam to i pokrenula lavinu kakice!

-zoeo4be6435f9

Riješite se dječjih igračaka koje ne koriste i nabavite im nove
Riješite se dječjih igračaka koje ne koriste i nabavite im nove

- Nedavno sam u šatoru za igru našla šalicu mlijeka. Mislila sam da je to od tog popodneva, ali bila sam u krivu. Mlijeko je bilo skroz skoreno, a napad na nosnice je bio je daleko gori od onoga iz najgore pelene.

-laurenk486b7dddf

- Jednom mi je sin progutao kovanicu, a ja sam ju četiri dana tražila. Nikad je nisam našla ali, vjerujte mi - nikad ne znate koliko izmet smrdi dok ne prođete kroz njega.

-hollyl40be7366f

-  Moja kći voli ugurati puno hrane u usta, sažvakati je, a onda me tjerati da ispružim ruku da može sve to ispljunuti u nju.

-angieg41a325a94

Godinama se predstavljala kao njena majka i tražila je novac
Godinama se predstavljala kao njena majka i tražila je novac

- Najstariji bi se sin svaki dan pokakio u kadu. Na kraju sam počela držati cjedilo za špagete i bočicu izbjeljivača ispod umivaonika u kupaonici."

-cristinas464cc3b83

-  Moja je 2-godišnjakinja razvila naviku da me prati do kupaonice i gurne ruku u zahod u trenu. Kad je jedan dan doslovno zgrabila moju kakicu koju nije odnijelo puštanje vode, shvatila sam da je ne smijem više puštati da ide za mnom.

- kaitlynr43e8b924e

Više na Buzzfeed-u.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

Pokretanje videa...

02:45
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati
PRISTOJNO PONAŠANJE

Nepristojne hotelske navike s kojima trebate odmah prestati

Baš kao kod kuće, i hoteli imaju brojna pravila ponašanja, to je suživot te je bitno pokazati poštovanje prema osoblju, nisu oni ničije sluge. Stručnjak u hotelijerstvu podsjeća na pristojnost
Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan
SIGURNO GA IMATE KOD KUĆE

Uz ovaj začin ćete brže skinuti kile - ako ga uzimate svaki dan

Istraživanje je otkrilo zanimljive činjenice o začinu koji je čest u kuhinji te ima specifičan okus. Može se konzumirati u slanim, ali i slatkim jelima, a odličan je zato ubrzava metabolizam