Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Kad se tattoo majstor primi dizajna, rezultat je genijalan

Talijanski tattoo majstor Tiziano “Titti” Colello nakratko je tetoviranje zamijenio oslikavanjem keramičkih pločica i stvorio zanimljiv spoj betona, industrijskog chica i 3D grafika

3 komentara

Talijanski tattoo majstor Tiziano “Titti” Colello  tetoviranje je zamijenio oslikavanjem keramičkih pločica, a rezultat ostavlja bez daha.


Nova kolekcija jednog od najcjenjenijih svjetskih proizvođača keramike, tvrtke Flaviker, donosi nesvakidašnju i pomalo pomaknutu liniju porculanskih pločica nastalu u suradnji s talijanskim vizualnim umjetnikom i tattoo majstorom Tizianom Colellom – “Tittijem”, a koja zbog svoje izvanrednosti nikako nije mogla proći nezapaženo.

Tiziano “Titti” Colello talijanski je majstor tetovaža i vizualni umjetnik koji surađuje i s Juventusom, a pri kreiranju ove linije kombinirao je tehnike murala sa sprejanjem, odnosno airbrushem.

Upravo Flavikerova kolekcija pločica iz linije Hyper pokazala se idealnom podlogom za to jer istodobno reproducira izgled betonskih blokova često korištenih u industrijskoj gradnji.

U konačnici, najnovija kolekcija interpretira estetiku betona s industrijskim chicom, preslikavajući do najsitnijeg detalja sve tragove koji na betonu uobičajeno nastaju protekom vremena.


Ovaj efekt postignut je naprednom digitalnom tehnologijom i specijalnim 3D grafikama, a sve u svrhu reprodukcije napuklina, rupa i mrlja karakterističnih za pravi beton. Titti Colello je kolekciju oslikao motivima ruža, tigrova i uobičajenim grafiti motivima, poput šablona, poruka i simbola pop kulture.

VIDI OVO: 10 stvari koje su zabranjene novoj princezi!

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message