Obavijesti

Lifestyle

Komentari 18

Kad stigne? Zaradi 150 tisuća kuna mjesečno od 6 sponzora

Chloe ima tek 18 godina te je studentica psihologije, čije trikove primjenjuje i na muškarcima koji je voljno financiraju, zasipaju dizajnerskim torbama, parfemom, lovom..

VIDEO

Sama kaže da je sponzoruša, a ona to gleda kao poslovni projekt koji joj omogućuje da plaća svoje skupo školovanje. Chloe Hyams (18) je studentica psihologije i neuroznanosti te planira postati ovlašteni klinički psiholog, za što je potreban i magisterij i doktorat.

Britanska sponzoruša Chloe Hyams

Osim što puno uči, puno vremena posvećuje i muškarcima koji je financiraju, pa gotovo nikad nema rupu u rasporedu. Naime, Chloe ima čak 6 sponzora te vrlo detaljno razrađen odnos i potraživanja koja ima od njih, piše Daily Mail. 

Svaki od sponzora 'dužan' joj je plaćati od 1500 do 3000 funti (od 13 do 26 tisuća kuna), voditi je u šoping, za prigode joj darovati željene poklone, voditi je na večere u vrhunske restorane te na odmore na daleke lokacije - poput Las Vegasa ili Azije.

Britanska sponzoruša Chloe Hyams

Svakog se mjeseca s njima viđa ovisno o rasporedu koji ima na sveučilištu, jer kaže da joj je obrazovanje ipak na prvom mjestu te motiv zašto uopće ima sponzore, a pokloni i putovanja su samo slatki dodatak.

Chloe se ne brine oko toga što radi, a iako to nije otkrila svojoj obitelji, prijatelji je podržavaju i ona to opisuje kao "nevjerojatno nagrađujući" posao koji joj omogućava ugodan život kao studentica.

Čuvala se do braka, kad ono - niti ne može imati spolni odnos
Čuvala se do braka, kad ono - niti ne može imati spolni odnos

Svakog viđa od 2 do 4 puta na mjesec

- Tijekom ljetnih praznika odlučila sam se baviti s time, ponajprije jer mi je trebao novac i to mi se činila kao jako atraktivna opcija - kaže.

Opisujući svoje dogovore s muškarcima s kojima se sastaje na web stranici Seeking objasnila je: 'Obično tražim adekvatnu mjesečnu naknadu kako bih mogla financirati svoj životni stil. To varira od 1500-3000 funti mjesečno po sponzoru'.

Britanska sponzoruša Chloe Hyams

'Zauzvrat, pružam izvrsno druženje i viđam svakog svog 'sugar Daddyja' od dva do četiri puta na mjesec.

Govoreći o svojim darovima, nastavila je: 'Nagomilala sam luksuzne predmete, uključujući brojne dizajnerske torbe, cipele, satove, odjeću i nakit'. To uključuje marke poput Tiffany i Swarovski, Gucci, Louboutin...

'Odnosi su striktno platonski'

Kao najbolji dio svog stila života opisuje financijsku slobodu. Kao najgori, ističe, su predrasude drugih ljudi koji ne razumiju kako i zašto to radi. 

- Svi su mi aranžmani potpuno platonski i temelje se isključivo na druženju. U budućnosti bih voljela imati pravu vezu i zaljubiti se, no ne u nekog tko mi je sponzor - ističe.

'Prevario me s prijateljicom koja je govorila da je lezbijka'
'Prevario me s prijateljicom koja je govorila da je lezbijka'

Opisujući svog tipičnog sponzora, kaže kako on ima između 35 i 50 godina, a najvažniji mu je motiv da bude više u društvu s lijepom ženom, kao i da se stvarno druže. Kaže kako od njih puno toga uči, osobito o poslu i međuljudskim odnosima. 

Britanska sponzoruša Chloe Hyams

Kao pokretač razgovora s njima obično koristi rečenicu kao 'Reci mi jednu iznenađujuću činjenicu o sebi'. Kaže da joj to omogućuje bolje i brže upoznavanje te odlično razbija led u komunikaciji. 

Na stranicama za traženje sponzora, poput Sugar Daddies. atraktivne i liberalne mlade žene mogu ispuniti koliko džeparac žele, a sve se svodi na odnos bez obaveza. Ipak, premda se ističe da seks nije obavezan dio odnosa, većina muškaraca u tim odnosima ipak njemu teži. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

01:05

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...
ZVIJEZDA NETFLIXOVE SERIJE

Ovo je Gunther, najbogatiji pas na svijetu. I želi doći u Zagreb...

Njemački ovčar Gunther VI. zvijezda serije 'Gunther's Millions', navodno je naslijedio bogatstvo od 65 milijuna dolara. Priča o tim milijunima puna je kontroverzi, ali je nedvojbeno da je pas planirao put u Zagreb...
Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...
SAZNAJTE ŠTO VAS ČEKA

Ružičasti Mjesec utjecat će na svaki znak Zodijaka - kod jednih na financije, drugih na ljubav...

Škorpionom vlada Pluton, planet koji upravlja i uništenjem i transformacijom, tako da ovaj Mjesec naglašava potrebu za suočavanjem s tim skrivenim problemima, kaže astrologinja Rose Smith