Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Kad su potajno nesretni u vezi: Jarci sve kontroliraju, a Vage svu pažnju usmjeravaju u posao

Kad su potajno nesretni u vezi: Jarci sve kontroliraju, a Vage svu pažnju usmjeravaju u posao

Blizanci će se potpuno izgubiti, bit će dekoncentrirani, smeteni i brinut će o svemu osim o vezi u kojoj su nesretni. Lavovi postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe, a Ribe odjednom zanima svijet

Ovan

Počinju vas isključivati iz svakodnevnog života, iako neće pričati o tome dok suočavanje s problemom ne postane neizbježno. Kad je Ovan zaljubljen, s partnerom želi podijeliti sve sitne i smiješne detalje svojeg života i žele znati sve što se događa s vama. Ovnovi su izravni kad su u pitanju njihove namjere. Ako se nađete u situaciji da se pitate događa li se nešto loše u vašoj vezi, vrlo vjerojatno se događa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

01:39

Bik

Kad su nesretni silno se trude da prividno njihov život i veza izgledaju sretno. Trud koji ulažu kako bi na društvenim mrežama stvorili privid fantastičnog života ili uređivanje svojeg životnog prostora će biti drastičnije što su oni nesretniji. Bikovi su estetičari, vizualni i društveni ljudi, tako da često njihova sreća ovisi o tome kako se oni čine drugim ljudima i način na koji su percipirani. Što su nesretniji i nezadovoljniji svojim životom to će se više oslanjati na percepciju drugih.

Blizanci

Blizanci će se potpuno izgubiti, bit će dekoncentrirani, smeteni i brinut će o svemu osim o vezi u kojoj su nesretni. Mučit će se na poslu, plakat će bez ikakvog razloga, izderavati se na prijatelje, sve zato što se ne znaju nositi s činjenicom da stvarno nisu sretni. Blizanci neće prikrivati da su nesretni, ali će biti jako neodlučni. Pokušat će pripisati svoje nezadovoljstvo svemu ostalom u svom životu, osim ljubavi. A to će raditi dok god se ne nađu u situaciji da se moraju suočiti s tim što se događa.

Rak

Kad su nesretni postaju sitničavi. Prijateljima pričaju kako su nesretni, tu i tamo su pasivno-agresivni i čine sve kako bi se oslobodili loših osjećaja, osim suočavanja s onim što ih muči. Rakovi su rođeni ljubavnici, a kad se slatkoća ljubavi pretvori u gorčinu to je siguran znak da je jedan Rak jako nesretan.

Lav 

Isprva su agresivni, a kasnije ignoriraju sve oko sebe. Lavovi koji su nesretni su prilično brutalni, budući da njihovo samopouzdanje proizlazi iz njihovog viđenja samih sebe, a kada nešto u njihovom ljubavnom životu nije u skladu s njihovim mišljenjem o sebi, oni postaju vrlo nesigurni, ulaze u sukobe s ljudima oko sebe i na kraju odustaju od svega i pokušavaju krenuti dalje. 

10 ideja kako bolje organizirati auto na putovanju s djecom
10 ideja kako bolje organizirati auto na putovanju s djecom

Djevica

Ako sve u njihovom ljubavnom životu nije uravnoteženo i osjećaju se nesretno ili nesigurno, bavit će se svim i svačim samo da si odvrate pažnju od onog što ih stvarno muči. Djevice su strastvene po prirodi, ali su i paranoične. Pa iako se na površini čini da su mirne i staložene, ako se puno više bave nekim dijelom svojeg života nego što je to za njih normalno, budite sigurni da se događa nešto loše.

Žena diže i posprema košulju s poda

Vaga

Ako nisu sretne u vezi, Vage počinju posvećivati svu svoju pažnju poslu. Vage su veliki ljubavnici, ali i radoholičari. Imajte na pameti da su Vage znak ravnoteže pa kad je neki dio njihovog života neuravnotežen, one će sve napraviti da ga uravnoteže sa svim drugim što se događa u ostalim poljima njihovog života. 

Škorpion

Ili se odbijaju ponašati kao da su u vezi ili počnu živčaniti oko stvari koji uopće nisu vezane za problem koji ih muči. Škorpion je najintenzivniji znak u horoskopu i kad su nesretni u vezi oni jednostavno nisu sposobni dugo ignorirati problem ili se pretvarati da je sve kao obično. Njihovi intenzivni osjećaji i nesposobnost da se s njima nose će brzo izaći na vidjelo - vrlo vjerojatno u vrtlogu svađe. 

Dečko me ostavio na odmoru, to je bilo najbolje putovanje ikad!
Dečko me ostavio na odmoru, to je bilo  najbolje putovanje ikad!

Strijelac

U vezi u kojoj su nesretni postaju pasivno-agresivni. Imaju ispade koji kao da dolaze niotkuda i to na ljude koji nemaju veze s njihovim ljubavnim životom. Na površini su i dalje duhoviti, simpatični i puni energije, ali to ne znači da mogu dugo šutjeti o stvarima koje ih muče. 

Jarac

Kad su nesretni, Jarci pokušavaju kontrolirati sve u svom životu. Razmišljat će o tome što ih muči i pokušati riješiti problem, mada u većini situacija kad se jednom u vezi osjete nesretnima, nema natrag - veza se ne može spasiti, samo odugovlačiti neizbježno. Jako ih smeta kad nemaju jasnu sliku sebe i svoje veze, a kad se osjećaju nesigurno i nevoljeno još će se više potruditi da 'poprave' ono što ne valja. 

Vodenjak

Ulaze u vezu s velikim, grandioznim snovima i ciljevima i stvarno ih pokušavaju ostvariti. Presele su se u druge zemlje, počnu novi posao ili krenu u druge impresivne pothvate. Vodenjaci su strašno ambiciozni ljudi orijentirani na posao, a kad su nesretni u vezi, imaju tendenciju da svu svoju energiju usmjere prema ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Ključni pokazatelj da su potajno nesretni je da nemaju vremena za svojeg partnera jer se bave svojom karijerom.

Veliki vodič za after-sun njegu: Kozmetičarka otkriva zašto je nikako ne smijemo zanemariti
Veliki vodič za after-sun njegu: Kozmetičarka otkriva zašto je nikako ne smijemo  zanemariti

Ribe

One žele 'slobodu'. Inače Ribe žele iskusiti sve što im se u životu nudi, a kad su nesretne u vezi odjednom ih najviše zanimaju avanture u kojima će vidjeti kakav je svijet i što se 'stvarno' tamo nudi. U trenutku kad se Riba počne više baviti svijetom i novim iskustvima, a manje vama i vašim zajedničkim snovima, budite sigurni da nešto nije u redu.

AKO VEĆ NISTE, POGLEDAJTE KAKO SE SLAŽU ELEGOVIĆ I BITORAJAC U SERIJALU "EKSPERIMENT":