Lifestyle

Komentari 3

Kad vam plehovi i tave ne stanu u perilicu, iskoristite lagani trik

Kad vam plehovi i tave ne stanu u perilicu, iskoristite lagani trik

Ako imate problema sa stavljanjem većih stvari u perilicu posuđa, ovaj trik mogao bi vam pomoći. Stilistica za kreativne domove iz Australije pokazala je kako možete pomaknuti gornju košaru u perilici

Liz Amaya iz Brisbanea u videu je otkrila kako u samo nekoliko sekundi možete povećati svoj prostor za pohranu u perilici posuđa. Pokazala je kako malo podigne gornju ladicu te ju fiksira na mjestu, što vam dodaje nekoliko dodatnih centimetara u perilici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tako plehovi i veće tave mogu stati unutra bez da ometaju prskalicu tijekom okretanja. U videu je demonstrirala kako se uz njezin trik prskalica okreće bez ikakvih problema, a to omogućuje da se posuđe u perilici potpuno opere.

Nakon što je svoj trik podijelila na Instagramu mnoge mame su je pohvalile i njezin trik nazvale 'najboljim ikad'. Među oduševljenima je bila i žena koja je rekla kako ne vjeruje da joj je trebalo 36 godina da ovo nauči.

- Moj suprug je htio baciti moje najdraže tanjure jer nam nisu stali u perilicu, ali uz tvoj trik sve savršeno stane unutra, hvala - bio je jedan od komentara.

No imajte na umu da nemaju sve perilice ovu funkciju ali svakako provjerite može li to vaša jer vam itekako može olakšati život. 

Ovo nije prvi put da je Liz oduševila svoje pratitelje na Instagramu, piše The Sun.

Naime, već ranije pokazala je svoj trik kako možete omekšati svoje stare deke.

- Kako bi vaše stare deke opet bile mekane, napravite mješavinu sode bikarbone, alkoholnog octa i tekućeg deterdženta. Možete staviti i nekoliko deka u perilicu, ali nemojte stavljati nikakve druge odjevne predmete s njima - savjetovala je.