Obavijesti

Lifestyle

Komentari 42

Kakav je svaki znak horoskopa kao muž: Škorpioni dominiraju, Jarac je sebičan, a Ribe pažljive

Kakav je svaki znak horoskopa kao muž: Škorpioni dominiraju, Jarac je sebičan, a Ribe pažljive
8

Tko je najbolji muž? S Rakom suživot nije lak, unatoč tome što se radi o ugodnim osobama, Lav u brak ulazi potpuno zbunjen, a Djevica nije pretjerano strastvena...

VIDEO

Najbolje osobine od svih znakova kao suprug ima Bik. Jarac nije baš idealan emotivni partner za svoju ženu. O Ovnu maštaju sve žene. Muškarci Blizanci su interesantne osobe, talentirani, intelektualni i društveni. Strasni i posesivni Škorpioni obično dominiraju voljenim osobama, i veza s njima podrazumijeva ekstreme svih vrsta, od emocija, sjaja i uzdizanja pa sve do mraka i destrukcije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Namještaju horoskopske znakove djeci 00:57

Ovan

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ovan može biti vrlo poželjan muškarac. O njemu maštaju sve žene. Ima romantičnu predodžbu o tome što želi od žene - ona mora biti lijepa i pametna pa tek onda dobra. Konvencionalnog je mišljenja, tako da ni u ljubavi ne popušta romansama koje mu ne odgovaraju. Od izabranice, traži visoku moralnost u svakom pogledu, iako se često i sami, ne pridržavaju tih normi. Ne podnosi nikakvu vrstu 'slučajnih ljubavnih afera'. Vrlo je otvoren, stoga nije neobično da potraži nekakvu vrstu zadovoljstva izvan kuće. On je ponosan i ostvaren. Njegov najveći problem u braku je kako zadovoljiti svoju romantičnu koncepciju fizičke ljubavi. Na tom polju može imati gotovo nemoguće apetite koje ne može lako sublimirati. Žena koja želi Ovna za muža, može računati na dugovječnost ove veze, samo ako se s njim uskladi fizički i duhovno.

Bik

Bik ima najbolje osobine za supruga, od svih horoskopskih znakova. Neki opisi Bika kao nemoralnog, mogu biti istiniti samo ako se uzme u obzir njegova jaka potreba da zadovolji svoj intenzivan fizički život. On je blag, dobrodušan i vjeran. Nikada neće zanemariti dom i obitelj zbog bilo kojeg drugog interesa. On obožava svoju obitelj i trudi se osigura ti najbolje uvjete života. Ovaj tip muškarca najčešće se odlučuje za ženu koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, zato što ima ambicijom da uspije i da se kreće u višim društvenim krugovima. Ima izražen smisao za lijepo, stoga Bik uvijek za sebe traži lijepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju da drugi ovise od njima i vole osjećati da sami sve pružaju ženi i djeci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

Šest horoskopskih znakova koji će radije biti sami nego u vezi
Šest horoskopskih znakova koji će radije biti sami nego u vezi

Blizanci

Ovo nije tip posesivnog muškarca, pa nije niti tip za posesivnu i strastvenu ženu. Blizanci su zanimljivi. Vrlo su talentirani, intelektualni i društveni. Mnogi pripadnici ovog znaka su novinari, pisci ili razni znanstvenici. Njihov obiteljski život je oskudan. On traži ženu koja prati i zadovoljava njegove mentalne interese. On uvijek teži promijeniti njezinu okolinu i način života, ma kakav da je, stoga žene ovog muškarca moraju naučiti da se pomire s njegovim glavnim interesom za druge ljude i za druge žene. Voli flert, ali njegovi izleti u stvari nikada nisu ozbiljni. Ako pronađe ženu koja može dati smisao i smjer njegovom životu i koja ga ni na koji način neće sputavati, niti vršiti pritisak na njega, brak s njim bi mogao biti vrlo uspješan, piše Atma

Rak

S muškarcem Rakom život nije lak, unatoč općem uvjerenju da su Rakovi vrlo ugodne osobe. Ovaj tip je moguće podijeliti u dvije skupine; u prvu spadaju muškarci koji vole svoju obitelj i dom, ali su naporni, cjepidlake i kritični, dok u drugi tip spadaju pasivni, lijeni i nezainteresirani muškarci koji se najčešće žene iz koristi, nasljeđa ili zbog položaja. Taj tip teži za nekim tko će im na jednostavan način pružiti stjecanje dobara ili položaja. Međutim, bilo koji muž Rak provodi u kući mnogo više vremena nego ostali muškarci. Gaji duboki tradicionalni osjećaj za dom i obitelj i ima mnogo kvaliteta. Promjenjivost i sentimentalnost, kada se radi o muškarcu, nisu baš idealne osobine, posebno kada se jave u velikim dozama. Iako voli i ženu i djecu, on u suštini, ničim nije skroz zadovoljan, uvijek će naći nešto što bi kritizirao ili na što bi se žalio. Jako su senzualni i traže neprekidnu osjetilnu stimulaciju. Dovoljno su vjerni, samo ako su njihove želje zadovoljene kod kuće. Rak je i plašljiv te izbjegava opasnosti kad god je to moguće. 

Portrait of a man with beard and modern hairstyle

Lav

Muškarac Lav u bračni život ulazi sasvim zbunjen. Sposoban je zaraditi i voli da se to vidi i na djeci i na njemu, nevjerojatno je ponosan, ali ne samo na njih, već prije svega na samog sebe. Zahtijeva da je uvijek u centru pažnje i želi da se sav obiteljski život vrti oko njega. Vrlo je ljubazan, simpatičan i posvećen obitelji, ali na svoj način. Neće tolerirati nepoštivanje vlastite osobnosti ili nered, a u svojoj glavi on unaprijed fiksira što je dužnost njegove obitelji. Pošto je vrlo strastven, on će često beskrupulozno tražiti avanture s drugim ženama, kako bi se potvrdio kao muškarac, a istovremeno je konzervativan te nikada pored sebe ne bi mogao podnijeti ženu koja bi se tako ponašala. Ona mora biti moralna u svakom pogledu i mora biti izvan svake sumnje. Voli suditi drugima pa će izabrati ženu koja ima najviše standarde savršenstva. Prosječan Lav je dobar muž, plemenit i dobar za osjetljivu, nježnu i ženstvenu ženu.

Kako će pronaći duhovni mir? Ribe trebaju prestati izigravati žrtve, Rak mora usporiti...
Kako će pronaći duhovni mir? Ribe trebaju prestati izigravati žrtve, Rak mora usporiti...

Djevica

Zapravo, jedini pravi tip za ženu Djevicu je muškarac Djevica. On nije zainteresiran za ljubav, ni za strast, a nije ni posesivan. Oni su najčešće tradicionalni i prihvaćaju domaći život. Vole voditi privatni život na prijateljskoj osnovi, kao da je u pitanju partnerski odnos. Često preferiraju ostati neženje, jer je to u njihovoj prirodi. U manjoj ili većoj mjeri, ova osobina karakterizira sve muškarce rođene u ovom znaku. Kao muževi, imaju mnogo osobina kao i žene Djevice. Jedna od dobrih stvari je ta što je on sposoban muškarac, koji osigurava komforan i luksuzan život svojoj obitelji. Može biti kritičan i nezadovoljan, a ponekad i dosadan. On čuva svoj dom i štiti obitelj od materijalne propasti. Muškarac Djevica nije suviše muževan. On ima sasvim malu mušku dominaciju. Nema velike strastvene potrebe.

Young adult muscular man and woman. Sexy couple on black background

Vaga

Vage muškarci nisu 'laki' ljudi za suživot. Po temperamentu njima baš ne odgovara domaća atmosfera i bračni život, ali i pored toga, oni su strastveni i okrenuti tradiciji. Neće podcjenjivati brak. Vaga suprug je razuman, rođeni sudac u svemu i nijedan znak ne može sa toliko mudrosti urediti svoj život kao on. Jedna od njegovih najvrednijih vrlina je da atmosferu doma drži u svojim rukama - sposobnost koju nijedan drugi znak nema. On je sposoban biti strpljiv, ali i vrlo strastven. Za njega je ljubav kao umjetnost. Ovaj tip muža može biti jako razočaran ako ne nađe partnericu koja može adekvatno odgovoriti njegovim strastima. Ali čak i kada ima dobrog partnera, Vaga će ponekad potražiti izlete 'sa strane'. Međutim, on se nikada prvi neće sjetiti razvoda, čak i ako je njegov obiteljski život loš i bez uzbuđenja.

Škorpion

Škorpioni su strastveni i posesivni i obično dominiraju onima koje vole. Veza s njima podrazumijeva ekstreme svih vrsta, od emocija, sjaja, uzdizanja - sve do mraka i destrukcije. S njima je najteže živjeti. Oni su perfekcionisti, posesivnost ih često vodi u sadizam i često najviše maltretiraju upravo one koje najviše vole. Opterećeni su sumnjama i traže apsolutnu predanost. Znaju biti mistični i neshvaćeni, svojevrsni fatalisti. Prave osjećaje ne pokazuju, tako da vam nikad neće biti jasno na čemu ste. Tajne ne otkrivaju, ali žele znati tuđe kako bi vladali. Ne vole prijetnje, ni ucjene, ne dijele komplimente da zavedu. Ostavljeni izgledaju mirno, puštajući vas da se mislite jesu li vas uopće voljeli, a kada vole, osvajaju po svaku cijenu. Preziru rutinu i općeprihvaćene norme ponašanja. Čak i kada su najzaljubljeniji, ne izjavljuju ljubav i ne idealiziraju. Nemojte očekivati od Škorpiona da im emocije pomute razum, onako kako se to događa Rakovima i Ribama, jer nisu romantični i mekani. Ukoliko u neprestanoj potrazi za ljubavlju uspije pronaći svoju jedinstvenu životnu ljubav, Škorpion će učiniti sve za nju u doslovnom smislu te riječi. Štitit će je hrabrošću, voljet će je nezaboravno i doživotno.

Strijelac

Strijelac zahtjeva mudru i taktičnu ženu. Ovo žele svi muževi, ali Strijelce izdvaja pomalo to što su cjepidlake i mnogo skloniji zamjećivanju lošijih strana partnera. Nije baš idealan partner za bračni, odnosno, obiteljski život. Njega zanima 'svijet'. Human je, i na neki način sudjelovat će u radu raznih društvenih organizacija i u rješavanju problema svoje zajednice. Ako se njegovi ukusi promjene, ne vidi zašto bi nastavio s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. On je 'jak' u braku - njegova žena mora biti široke svijesti, oslobođena ljubomore i pomalo povodljiva, čak i ako to nije njena prava priroda, ona mora biti prava umjetnica kako bi ga u svemu mogla pratiti i zadovoljiti njegove interese. S ovim muškarcima nije teško živjeti. Supruga ovog muškarca morat će proširiti svoje horizonte, kako bi s njim bila na istoj ravni. Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi muževi koji ljubav doživljavaju kao sretnu okolnost - njihovi osjećaji i želje usmjereni su na brzu i momentalnu akciju. 

Horoskop starih Slavena: Koji je vaš cvijet? Imela može osvojiti bilo koga, kamilica je dvolična
Horoskop starih Slavena: Koji je vaš cvijet? Imela može osvojiti bilo koga, kamilica je dvolična

Jarac

Iako ovom tipu muškarca savršeno odgovara obiteljski život, on ni na koji način ne doprinosi njegovom duševnom ispunjenju. Jarac pristaje na ženidbu, ali su njegovi osobni razlozi za to sebični. Kao muževi, dobri su zato što su ambiciozni i često vrlo uspješni u svom poslu, sposobni su materijalno osigurati svoju obitelj. Oni ne daju baš mnogo slobode za akcije svojim ženama. Žena je, u domaćinstvu u kojem je on general, samo poručnik. Ovaj muškarac je precizan, destruktivan i nerazuman, krši sva prava koja nisu u skladu s njegovim željama. Sve se mora podvrgnuti krutoj i strogoj disciplini. Nije baš idealan emotivni partner za svoju ženu, jer nema ni sposobnosti ni želja da sebe s nekim dijeli i da napravi atmosferu zadovoljstva i uživanja. Njegove strasti su jake ali i brze. Naravno, sve ove loše osobine mogu biti ublažene od strane mudre, nježne i strpljive žene.

Vodenjak

Vodenjak je najdivniji i najplemenitiji muž od svih znakova. Nije vreli ljubavnik, srce mu nije pretjerano vatreno, ali je pošten i iskren. Ali, iako su društveni, simpatični i blagi, oni brak shvaćaju kao dio društvene sheme. Vrlo su kooperativni pa mogu usrećiti ženu kojom se ožene. Promišljeni su, džentlmeni u svakom pogledu, a prema svojoj obitelji se odnose s poštovanjem i pažnjom. Međutim, sliku o njima kvari izvjestan stupanj inertnosti. Izgleda da mnoge žene više vole posesivnije i dominantnije tipove muškaraca no što je to slučaj s Vodenjakom. Njegova blagost može se učiniti kao nezainteresiranost, koju nijedna egocentrična žena ne može podnijeti. U svakom slučaju, idealno bi im bilo da se žene s vrlo pametnim ženama, intelektualkama, koje poput njih imaju i svoju profesiju i karijeru.

Ribe

Muž Riba je pun pozitivnih karakteristika za ženu i djecu. On je jedan od najomiljenijih i najpažljivijih muškaraca. U kući provodi više vremena nego ostali muškarci, osim možda Raka, ali nije u stanju osigurati obitelj pa iako često želi razveseliti ženu, on zapravo nema što joj pružiti. A i on sam ponekad gubi smisao za realnost. Njegovi snovi i ideje, izgledaju stvarni samo njemu. Nesposoban je nositi se s mnogim životnim problemima - ove karakteristike nisu baš poželjne za brak, posebno kada se radi o borbi za egzistenciju. Njegovi osnovni nedostaci su gubitak stabilnosti, snage i energije. A sve ovo je bitno za čovjeka od kojeg se očekuje da izdržava obitelj. Ako pronađe stabilnu i odlučnu ženu koja će ga moći usmjeriti na pravu stranu, život s njim može biti divan. Muškarci Ribe su senzualni i traže zadovoljavajućeg partnera za fizičko i duhovno uživanje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju
OČARAT ĆE VAS

Najbolji ljubavnici: Četiri znaka Zodijaka nemaju konkurenciju

Jedan od njih je Lav. On zrači samopouzdanjem i unutar i izvan spavaće sobe. Magnetskom karizmom i energijom osvaja partnera razigranim i avanturističkim duhom

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete
LIJEPE BOJE

Modni stil na izborima: Dame su iskoristile trik Kraljice Elizabete

Izborna večer inspirirala je naše dame u politici da biraju boje, kako bi se istaknule u moru muškaraca koji su birali tamno odijelo i košulju. Donosimo zanimljive modne kombinacije političara