Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
72 komentara

Kako danas dečki traže cure? Mladić objavio sulude kriterije

Osim što bi htio djevojku koja radi sve kućanske poslove, Chadova bi izabranica trebala biti i emancipirana i samostalna, pa mora imati i svoj stan gdje on može povremeno prespavati

Foto: Thinkstock
72 komentara

Ovih se dana ljudi na Tinderu ismijavaju profilu jednog 26-godišnjaka koji je prijavljen kao Chad, a koji je na profilnoj fotografiji pokazao samo svoj torzo i bicepse, i opisao 'koji su kriteriji koje bi njegova izabranica morala zadovoljiti'.

POGLEDAJ VIDEO:

- Označi ako zadovoljavaš ove kriterije, jer ja neću pristati na ništa manje - napisao je samouvjereni mladić, koji, samo da se zna, traži plavušu ili brinetu.

A djevojka koja želi osvojiti Chadovo srce će morati biti visoka između 157 i 168 cm, u dobroj formi i blago potamnjelog tena, a od nje će se očekivati i da barem dvaput tjedno ide u teretanu. 

- Mora uvijek biti dostupna i posvetiti mi vremena koliko tražim - zahtjeva Chad na svom Tinder profilu, ali dodaje i da ga može zvati kako god ona želi, sve dok kuha i čisti. Naravno, osim što radi sve kućanske poslove, Chadova bi izabranica trebala biti i emancipirana i samostalna, pa mora imati i svoj stan gdje on može povremeno prespavati.

Foto: Tinder

Ni zarada nije nebitna, pa se očekuje da zarađuje minimalno 70 tisuća dolara (460 tisuća kuna) godišnje, a Chad ne bi htio da radi nešto što se njemu ne sviđa pa mlada dama ne bi trebala piti alkohol, pušiti ili uzimati neko opojno sredstvo.

TAKO ZNA 'ŠTO ON HOĆE' Dizajnerica Elysia (28): Uvijek se seksam već na prvom spoju

A podrazumijeva se, ali mladić je za svaki slučaj i napisao, da ne bi trebala ni prilaziti drugim muškarcima, ali ni izlaziti s prijateljicama. Na Tinderu su se mogli pročitati komentari tipa da će 'takvu naći u 1950.- oj', 'ili da mu neće moći posvetiti sve vrijeme koje on želi ako usput mora zarađivati 70 tisuća dolara'. 

ISKORIŠTAVAJU I MULJAJU: Blizanci su veliki manipulatori horoskopa, ali ovaj znak je gori i od njih

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message