Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
68 komentara

Kako istiskujete zubnu pastu? To otkriva jeste li škrti, ludi...

Na to vjerojatno ne obraćate pažnju, to je nešto što radite automatizmom, vođeni svojom podsviješću. Ipak, način na koji istiskujete pastu govori o vama više nego možete pretpostaviti

68 komentara

Oko 40 posto naših kretnji nisu svjesne odluke, kažu psiholozi. Jedna od takvih je i način na koji istiskujemo pastu za zube, a to otkriva puno toga o nama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1200664 / ]

Kako pastu za zube vi istiskujete?

Od kraja prema naprijed rolanjem ambalaže

Foto: Dreamstime

Vi ste vrlo štedljiv i uredan čovjek koji brine o svojoj imovini i o ljudima s kojima ste okruženi. Za vas se slobodno može reći da ste perfekcionist koji ne voli ništa izgubiti - navika vam je iskoristiti sve resurse s kojima raspolažete pa tako i pastu za zube iscijediti do zadnje mrvice.

Marljiv ste čovjek koji je navikao naporno raditi. Dobri ste u svojem poslu i drugi se mogu osloniti na vas. Kuća vam je uvijek čista, a život organiziran, prenosi Bright Side.

Cijedite pastu od sredine

Foto: Dreamstime

To otkriva da ste realni, aktivni i da ste stalno u nekoj žurbi. Za vas se može reći da niste najorganiziranija i najurednija osoba na svijetu, no snalazite se. Ipak, kada se suočite s nekim izazovom, znate kako se sabrati i riješiti problem. 

Vrlo ste društveni, imate mnogo prijatelja i volite biti u javnosti. Znate kako držati ravnotežu u životu i kako biti emocionalno stabilan.

Pastu stišćete s vrha, bliže otvoru

Foto: Dreamstime

Vi ste vrlo tvrdoglavi i u stanju ste učiniti puno toga kako bi došli do onoga što želite. Kada odredite cilj, vi do njega stižete. Skloni ste pesimističkim epizodama i nemate povjerenja u druge ljude - naviknuli ste se oslanjati sami na sebe.

Prilično ste orijentirani sami na sebe i volite sami sebe. To je dobra navika, ali do određene mjere, do trenutka iskorištavanja drugih za svoje potrebe.

Izgleda kao da je netaknuta

Foto: Dreamstime

Ako vaša pasta za zube nema upečatljivih udubljenja od stiskanja, to pokazuje kako volite biti sami. Vi ste umjetnička duša sklona sanjarenju. Može se činiti da živite u nekom svojem svijetu, onom koji se odvija u vašoj glavi.

Vrlo ste osjetljivi, nježni, jednostavni, obazrivi, velikodušni i tolerantni. Uvijek ste puni misli i ideja koje ste spremni podijeliti s drugima.

Pastu stiskate posvuda

Foto: Dreamstime

Izgleda li vaša pasta za zube kao da je netko bagerom prešao preko nje, to otkriva da ste u mogućnosti svijet oko sebe gledati drugačije od većine ljudi. Vrlo ste kreativni i imate umjetničkih sklonosti. Optimistični ste i otvoreni, ali možda i skloni čestim promjenama raspoloženja

Za vas je veliki izazov to da budete uredni i točni, to vam jednostavno ne ide. Mučite se s planiranjem vremena i ostvarivanjem zadataka u određenom roku. 

VIDI OVO: 7 načina kako pravilno voditi brigu tamo "dolje"

KAKAV JE VAŠ? Oblik nosa otkriva karakter, ali i muškarca odličnog u krevetu
Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message