Obavijesti

Lifestyle

Komentari 29

'Ja sam policajka u seks klubu. Izbacila sam tipa jer je buljio u lezbijke dok su se igrale'

'Ja sam policajka u seks klubu. Izbacila sam tipa jer je buljio u lezbijke dok su se igrale'

Njihova igra ga je jako uzbudila. Prišla sam mu i rekla vrlo ljubazno: 'Shvaćam da je ovo uzbudljivo, ali to nije cool ponašanje'. Odgovorio je da mu je taj prizor uljepšao dan, ispričala je seks policajka

VIDEO

Radi se o ljudima iz Velike Britanije čiji posao je nadzirati goste tijekom vrućih intimnih zabava u seks klubovima, a koji su odlučili podijeliti svoja iskustva s javnošću. Kažu da, ukoliko netko radi probleme ili se ne pridržava unaprijed određenih pravila, imaju ovlasti izbaciti ga iz kluba. Uglavnom to pokušavaju napraviti suptilno kako ne bi remetili zabavu ostalim gostima.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Spavala je s tatinim prijateljem 00:59

'Seks policajci' su zapravo obučeni članovi osoblja koji nose posebnu uniformu čiji zadatak je paziti na dobrobit gostiju. Jedan od njih, poznat samo kao Alex, najčešće se, kaže, susreće sa gostima koji prelaze neke granice i dogovore.

- Na primjer, izbacio sam jednog tipa zbog pokušaja iniciranja seksa kad je dogovor bio samo oralni seks. Ona je rekla: 'Ne!', a on ju je uhvatio za kosu i nastavio s oralnim seksom pa opet pokušao ići dalje od toga. To je bilo očito kršenje pristanka - prisjetio se i dodao da se žena tresla od šoka.

- Njegova isprika, koju sam mnogo puta čuo, bila je ta da ga je ona 'gledala na određeni način i pogledom pozivala da nastavi'. Međutim, vizualni znakovi se nikad ne mogu računati kao pristanak - pojasnio je.

Dodao je i kako je jednom morao izbaciti drugog muškarca jer je zgrabio ženu za kosu dok se ona 'igrala sa drugom ženom'.

Kakav ste ljubavnik po mjesecu rođenja: U travnju se rađaju maštoviti, u svibnju nezasitni...
Kakav ste ljubavnik po mjesecu rođenja: U travnju se rađaju maštoviti, u svibnju nezasitni...

Njegova kolegica, poznata samo kao Mia, nadovezala se kako je jednom izbacila muškarca jer je promatrao grupu lezbijki koje su se 'igrale'.

- Njihova igra ga je toliko uzbudila da je prišao i gledao. Prišla sam mu i rekla vrlo ljubazno: 'Shvaćam da je ovo stvarno uzbudljivo za tebe, ali to nije cool ponašanje'. Odgovorio je da mu je taj prizor uljepšao dan - ispričala je 'seks policajka' Mia.

Prisjetila se još jedne privatne zabave na kojoj je probleme stvarao mlad i otmjen dečko.

- Samo je hodao naokolo i svaki put kad bi se neka djevojka sagnula, udario bi ju po stražnjici i govorio: 'Boys, boys, lads, lads, lads'. Potrčala sam prema njemu i povikala: 'Odj... odmah iz moje tamnice. Ovdje nisi dobrodošao' - opisala je taj slučaj.

O svojem iskustvu progovorio je i Rich koji kao profesionalni seks nadzornik radi već šest godina. On je pojasnio kako zapravo često nema jasnih znakova problema, već on uglavnom prekida scene na temelju osjećaja. Opisao je seansu gdje je dogovor bio vezanje i lupkanje po stražnjici.

- Ženin govor tijela djelovao je drveno, a lice joj je bilo bezizražajno i činilo se da se trgnula od njegovog dodira. Muškarac je izvadio kondom, što mi je nagovijestilo da želi prodrijeti u ženu. U tom trenutku sam prišao i zamolio ga da prestane jer se činilo da osoba s kojom se igrao nije reagirala na način koji bih to obično očekivao. Postao je agresivan, ali je pristao maknuti se dok ne porazgovaram s njegovom partnericom - ispričao je Rich.

Spavali ste skupa i nakon toga vam se više nije javio: 5 razloga zašto se muškarci tako ponašaju
Spavali ste skupa i nakon toga vam se više nije javio: 5 razloga zašto se muškarci tako ponašaju

Ta žena mu je ispričala kako nije imala nikakvih ranijih iskustava s BDSM-om (BDSM - Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadomasochism - u prijevodu - vezanje, disciplina, dominacija, pokornost, sado-mazo). Pristala je na taj angažman samo zato što je on na nju vršio pritisak. Napomenula je da se nije tako s njim dogovorila, a o seksualnom kontaktu pogotovo nije bilo govora.

- Pozvao sam osiguranje da izbace tog muškarca, a onda sam je uspio ponovno spojiti s njezinim prijateljima. Koliko god bi prekidanje nekoga u akciji moglo biti ometajuće, radije napravim to i pogriješim nego da ignoriram svoju zabrinutost kao pretjeran oprez i tako potencijalno zanemarim ozbiljno kršenje dogovora - dodao je, a prenosi Daily Mail.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'
'SVE SAM OTKAZALA'

'Umjesto zavjeta, na vjenčanju sam čitala poruke koje je moj zaručnik slao ljubavnici'

'Dva dana prije vjenčanja, dok sam finalizirala narudžbe za proslavu, na njegovom telefonu naišla sam na pretinac imena 'Sunshine'. Osjećala sam mučninu dok sam ga otvarala'
Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka
ASTRO SAVJETI

Dnevni horoskop za petak 19. travnja: Lava čekaju nevolje s partnerom, netko osvaja Raka

Pročitajte dnevni horoskop za petak 19. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje