Lifestyle

Komentari 50

Kako preživjeti Valentinovo ako ste upravo prekinuli - tri savjeta

Kako preživjeti Valentinovo ako ste upravo prekinuli - tri savjeta

Ako se oporavljate od nedavnog prekida, Valentinovo može biti težak dan za vas. Terapeutkinja Charmain Jackman predlaže detoksikaciju od društvenih mreža i usmjeravanje energije u svoje hobije

Razmislite o detoksikaciji na društvenim mrežama

Na Valentinovo parovi na društvenim mrežama vole javno priznati svoju ljubav i podijeliti fotografiju kako provode taj dan. Ove slike, ako ste nedavno prekinuli, vas mogu rastužiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jackman predlaže da taj dan ne ulazite na društvene mreže. Detoksikacija je također prilika da se oporavite, rekla je Amy Chan, kolumnistica za veze. 

- Detoksikacija od bivšeg ne znači da mrzite tu osobu ili da ste odnos završili s lošim ishodom. Također ne znači da ne možete ponovno biti prijatelji u budućnosti, ali potreban vam je period da vaš um, tijelo, srce i duša prijeđu iz intimne ili romantične veze u nešto drugo - rekla je.

Unaprijed napravite plan kako želite provesti taj dan

Umjesto da čekate 14. veljače da isplanirate taj dan, Jackman predlaže da unaprijed napravite plan.

- Taj dan može biti jako težak za vas i probuditi vam sjećanja. Zato mislim da je dobro unaprijed odrediti što ćete raditi taj dan i da se zaokupirate aktivnostima koje se tiču samo vas ili su povezane s prijateljima - objasnila je terapeutkinja Charmain Jackman.

Vratite se hobijima koje ste zanemarivali ili pronađite novi

Dan iskoristite da što više zavolite sebe.

- Možemo izgubiti dijelove sebe kada se povežemo s drugim ljudima. Razmišljanje o zanemarenim hobijima tijekom veze i njihovo ponovno poticanje moglo bi vam pomoći da se ponovno povežete sa sobom - zaključila je Jackman, a prenosi Insider.