Lifestyle

Komentari 7

Kako smršavjeti do ljeta: Ovo su najbolji savjeti i preporuke

Kako smršavjeti do ljeta: Ovo su najbolji savjeti i preporuke

ČITAJ TOP SADRŽAJ Svakog dana biramo za vas tekstove iz našeg sadržaja. Ovo su preporuke iz rubrike Life&Style

Svakoga dana na jednome mjestu donosimo preporuke iz našeg digitalne free i PLUS+ ponude. Ovo su priče novinara 24sata iz Life&Style rubrike. Pretplati se na PLUS+ i čitaj sadržaj samo za tvoje oči.

Kako biste potaknuli metabolizam, razgradnju masti oko trbuha ili tvrdokornog celulita, važno je jesti pet obroka na dan kako bi se razina šećera u krvi zadržala na optimalnoj razini.Trebali biste jesti hranu i niskoga glikemijskog indeksa jer će i to pomoći da razina šećera ostane uravnotežena.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

Doručak je vrlo važan i omogućuje bolji metabolizam te općenito zdravlje. Usto, ključan je ako želite ukloniti višak masnoća koje su se nagomilale na trbuhu. Ovih šest recepata s različitim kombinacijama namirnica koje su zdrave, a vrlo jednostavne za pripremu, pomoći će vam u skidanju naslaga s trbuha.

PROČITAJ VIŠE:

Određeni napitci mogu pomoći u bržem topljenju masnoća tako što potiskuju žudnju, što u konačnici pomaže spriječiti unos dodatnih kalorija, koje će završiti kao masnoće na trbuhu; kao što i potiču metabolizam kako bi tijelo moglo učinkovitije sagorijevati masnoće. Navika ispijanja visokokaloričnih napitaka donosi neželjene kilograme.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

Želite li skinuti višak kilograma, treba znati da nisu sve vježbe u tome jednako učinkovite. Jednako kao što morate prilagoditi prehranu, možda ćete trebati prilagoditi i svoju rutinu vježbanja, kako biste postigli cilj.

PROČITAJ VIŠE:

Bez obzira na to kad počinjete s dijetom, najvažnije je da donesete odluku i da postoji čvrst motiv za promjene. Najvažnija je dobra priprema. Razmislite o tome što u prehrani morate korigirati, napravite dobar plan obroka i nabave namirnica, a ako je potrebno potražite i savjet nutricionista. Pazite da su vam ciljevi realni. Ove dijete će vam pomoći da skinite koji kilogram do ljeta.

UZMI PLUS+ I PROČITAJ VIŠE:

 

 

 

 

Najčitaniji članci