Lifestyle

Komentari 0

Kako tušem postići krupnije oči?

Kako tušem postići krupnije oči?

Slavna vizažistica Jenna Kristina objašnjava kako je 'kitten eye' ublažena verzija mačjeg oka. Mačje oko je oštrije i dramatičnije; dok je 'kitten eye' više za svakodnevni look

Ako znate kako nanijeti tekući tuš za oči iz prve i bez ikakvih popravljanja, onda ste jedna od pravih sretnica jer se ne mogu svi pohvaliti tom vještinom.

POGLEDAJTE VIDEO: Baka ima svoju liniju trepavica

No ako vam stavljanje tuša zadaje muke, postoji trik koji vam može pomoći napraviti savršeno ravnu liniju tuša bez ikakvih problema. Tom tehnikom ćete dobiti 'kitten eye' koji će vam oči učiniti prirodno većima.

Što je 'kitten eye'?

Slavna vizažistica Jenna Kristina objašnjava kako je 'kitten eye' ublažena verzija mačjeg oka. Mačje oko je oštrije i dramatičnije, dok je 'kitten eye' više za svakodnevni look. Zato jer je manji, 'kitten eye' također zahtijeva i manje preciznosti.

- Potrebno je manje pritiska da bi se postigla savršena linija za 'kitten eye' jer ne vučete crtu preko cijelog kapka. Tuš se drži bliže oku umjesto da se vuče preko cijelog kapka - kaže Kristina. Budući da ne morate vući tuš preko cijelog kapka da biste postigli dramatični cat eye look, manja je šansa da zabrljate.

Kako postići 'kitten eye' look?

Koristit ćete pokrete ruku isto kao i kod 'normalnog' stavljanja tuša, samo ćete započeti u središtu oka i napraviti 'rep' što kraćim. Slijedite ove upute:

Ako vam linija koju ste povukli na kraju oka izgleda previše oštro ili je preduga, to uvijek možete očistiti vatom natopljenom micelarnom otopinom ili korektorom.

- Sjajan dio kod 'kitten eyea' je taj što se eyeliner ne vuče preko cijelog kapka, tako da ne morate brinuti hoćete li pokvariti šminku na očima ako trebate nešto popraviti - podsjeća Kristina, piše Mind Body Green.

Najčitaniji članci