Lifestyle

Komentari 1

Kako zapečatiti tost u vrećici da bi vam što dulje ostao svjež?

Kako zapečatiti tost u vrećici da bi vam što dulje ostao svjež?

Emily Arnold je podijelila jednostavan trik za zatvaranje vrećice od kruha ili tosta koji je ubrzo postao viralan na TikToku. Uz njezin trik ne trebaju vam nikakve kvačice, žičice ili gumice

Ne bi li bilo sjajno kada bi vaša štruca narezanog kruha ili tosta trajala dulje od samo nekoliko dana, a da se usput ne morate petljati sa štipaljkom za zatvaranje vrećice? Emily Arnold otkrila je trik s kojim je to moguće.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako se radi kruh bez kvasca?

Amerikanka je pokazala kako zapečatiti vrećicu tostom bez upotrebe štipaljke, a njezin je trik postao viralan na TikTok-u. Ona je jednostavno zavrnula gornju polovicu vrećice, tako da je dobro zatvorena, a zatim je otvoreni kraj preklopila preko vrha štruce. Na taj način zrak ne ulazi u vrećicu, što znači da kruh ostaje svježiji.

- Ovo sam tek sada naučila od svoje prijateljice...  Svaki dan učim nešto novo - napisala je ispod videa oduševljena djevojka koja je objavila ovaj trik na TikTok-u.

Njezin je isječak od tada pregledan više od 2,5 milijuna puta nakon samo jednog dana, a ljudi su rekli da je tehnika toliko jednostavna i da im je žao što nisu prije znali za nju.

- Iskreno, učim od TikTok-a više nego od škole - napisala je jedna žena. Druga se složila i dodala kako je metoda izvrsna: 'Gdje ja živim već više od 50 godina?'. Treća se žena našalila kako sada može prestati mučiti i opominjati svog supruga da stavlja štipaljku.

No metoda nije nova za neke ljude koji su priznali da su to oduvijek činili na ovaj način.

- Nisam znala da je ovo nešto neuobičajeno... Ja to radim cijeli život - rekla je jedna žena, dok je druga dodala: 'Mislila sam da svi znaju za to. Sad se osjećam posebno', piše The Sun.

Najčitaniji članci