Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Karmela i Ana lakše su 11 kg i uživaju u svojoj novoj liniji

Karmela i Ana lakše su 11 kg i uživaju u svojoj novoj liniji
1

Obje su kandidatkinje i te kako zadovoljne užim strukom, ali i zdravim navikama koje su usvojile, pa im dijeta više nije naporna. Ana je izgubila 6,7 kilograma

VIDEO

Nakon prvih mjesec dana programa “Mršavimo zajedno” Karmela je izgubila 4,2 kilograma, a obujam struka smanjila je za impresivnih šest centimetara.

- Trbuh mi se izravnao i osjećam se odlično - kaže popularna voditeljica, koja svakim danom usvaja sve više zdravih navika. S obzirom na to da je već otprije ljubiteljica cjelovitih žitarica, Karmelu osobito veseli što upravo one čine okosnicu jelovnika. Zahvaljujući praktičnim međuobrocima, koji najčešće uključuju serviranje voća, orašastih plodova ili mliječni proizvod sa smanjenim udjelom masti, Karmela napominje da ne osjeća glad ni u jednom trenutku. 

Dodaje kako čak još nije imala potrebu posegnuti za tamnom čokoladom, koja je također dio jelovnika. Rezultati studentice Ane Butare također su svima bili ugodno iznenađenje: ima 6,7 kilograma i pet centimetara u struku manje nego na početku.

Uživa u ravnijem trbuhu, tanjim nogama i čvršćim mišićima te kaže da je sve zadovoljnija tijelom. Uz značajnu promjenu navika koje prati dobro raspoloženje i kvalitetniji san, Ana je otkrila kako je uvela još jednu veliku promjenu otkad traje program: redovito vaganje. Za razliku od prije, kad je vagu izbjegavala u širokom luku i prije svakog vaganja duboko udahnula svjesna da je ne čekaju prijateljske brojke, sad se važe čak nekoliko puta na dan. Ana kaže kako ne može ni opisati kako se dobro osjećala dok je vaga pokazala 80,8 kilograma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Konačno sam počela redovito doručkovati

Studentica Ana kaže kako su rezultati programa premašili sva njezina očekivanja. Presretna je jer vidi kako joj se tijelo polako, ali sigurno mijenja. Također, smatra da je općenito postala izdržljivija i opuštenija. Usvojila je mnoge zdrave navike, a među njima je najvažnije redovito doručkovanje. Tako dan najčešće započne kukuruznim pahuljicama, kozjim mlijekom, sokom od naranče ili divljim šparogama s jajima, integralnim kruhom te sokom od breskve.

Nije mi važna vaga nego nove navike

Voditeljica je jako zadovoljna rezultatima te joj je manje bitno koliko vaga pokazuje, nego ono što primjećuje na tijelu, a to je da je trbuh sve ravniji, a centimetri u struku opadaju. Dodaje kako joj se znatno popravilo opće stanje jer je promijenila životne navike; veseli se vježbanju te jede puno voća i povrća. Tako se za doručak najradije zasladi smoothiejem od banane. U jednoličnu smjesu izmiksa bananu s jogurtom i sokom od ananasa te posluži uz lješnjake.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine
KAKO RADE TRGOVINE I ŠOPING CENTRI

Radno vrijeme za izbore: Evo kako danas rade trgovine

Neke trgovine danas neće raditi zbog parlamentarnih izbora. A ako ipak planirate ići u kupnju, dobro provjerite kada ćete ići jer većina prodavaonica ima skraćeno radno vrijeme

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika
ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za četvrtak 18. travnja: Raku će stići zanimljive vijesti, a Ribe ići kod liječnika

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 17. travnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'
DRUGAČIJA DIJETA

'Nisam pila ništa osim domaćeg soka od naranče 40 dana. Evo što mi se nakon toga dogodilo'

Australka je tijekom korizme iz prehrane izbacila svu hranu te je konzumirala isključivo domaći sok. Oduševljena je što je taj ritual učinio njezinu tijelu, no ipak, to nije za svakoga