Obavijesti

Lifestyle

Komentari 14

Kći zabranila mami svingerici da bude gost na njezinoj svadbi: 'Učinili su mi pakao od života'

Kći zabranila mami svingerici da bude gost na njezinoj svadbi: 'Učinili su mi pakao od života'
3

Roditelji su joj napravili pakao od života. Dok je bila maturantica, dječaci iz razreda pronašli su i postavili na internetu videozapise njezine mame. Stoga je odmah otišla daleko na koledž i nije imala kontakt s roditeljima otada

VIDEO

Opisujući 'divlju' situaciju, zaručnik je pozvao policiju majci svoje djevojke koja je pritom uhićena zbog neovlaštenog upada u njihovu kuću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

poliamorija 01:09

U objavi na Redditu, muškarac je objasnio da njegova zaručnica Regan ima ograničen kontakt sa svojim roditeljima zbog njihove ljubavi prema svinganju.

- Odrastanje je bilo stvarno teško za Regan. Svi u njenom malom gradu su znali za to i svi su je nemilosrdno ismijavali. Mrzila je to, ali su u isto vrijeme oni bili njezini roditelji - ispričao je muškarac.

Dok je Regan bila maturantica, netko je na internetu postavio videozapise njezine mame koje su pronašli dječaci iz njezina razreda.

'Svekrva mi je prije vjenčanja rekla da me njezin sin varao s bivšom djevojkom, očajna sam'
'Svekrva mi je prije vjenčanja rekla da me njezin sin varao s bivšom djevojkom, očajna sam'

- Napravili su joj pakao od života. Stoga je odmah otišla daleko na koledž i stvarno nije imala kontakt s roditeljima otada - dodao je zaručnik.

Međutim, njezini roditelji nastavili su joj se obraćati i počeli su okrivljavati njezina zaručnika za njihovo otuđenje. Regan se jako dobro slaže s njegovim roditeljima, a nakon iskustva 'normalnog' obiteljskog života odlučila je ne pozvati mamu i tatu na vjenčanje, prenosi MSN.

Međutim, njezina braća i sestre nisu dobro prihvatili vijest. 

Rekla je da joj je neugodno zbog svojih roditelja i da ne želi da ljudi saznaju tko joj je mama.

- Njezina braća i sestre su se naljutili na ovo i ona je odlučila i s njima prekinuti vezu i ne pozvati ih, zbog čega je Reganina mama eksplodirala - ističe muškarac, dodajući da otkako je uklonjena s popisa gostiju, mama njegove zaručnice neprestano ih zove i pojavljuje se u njihovoj kući, unatoč tome što je svaki put zamole da ode.

Ovog vikenda Regan je imala djevojačku večer.

Trendovi za mladenke: Odijela i kreacije sa chic otvorima i detaljima u pastelnim tonovima
Trendovi za mladenke: Odijela i kreacije sa chic otvorima i detaljima u pastelnim tonovima

- Bio sam sam kod kuće. Čujem nekoga na vratima. Vidim da je to njezina mama i izgledala je emotivno. Otvorio sam vrata i rekao joj da Regan nije kod kuće i zamolio je da ode. Nastavila je kucati i govoriti da zna da je unutra, da samo želi razgovarati s njom - priča zaručnik.

Potom mu je i susjed poslao poruku i pitao je li sve u redu jer je čuo galamu. Buduća svekrva nije odustajala nastavivši lupati i ponavljati da samo želi razgovarati s kćeri.

- Rekao sam joj da ima jednu minutu da napusti posjed, što nije učinila pa sam pozvao policiju koja ju je uhitila zbog neovlaštenog upada - dodaje zaručnik, zabrinut da je otišao predaleko.

Studija, koju je proveo Karl Pillemer, obiteljski sociolog i profesor ljudskog razvoja na Sveučilištu Cornell, otkrila je da se jedna od četiri odrasle osobe u Americi otuđila od svoje obitelji.

Dok je istraživao za svoju knjigu 'Fault Lines: Fractured Families and How to Mend Them', Pillemar je otkrio da je povijest zlostavljanja - bilo psihičkog, fizičkog, seksualnog, emocionalnog ili zanemarivanja - ključni razlog zašto su se odrasla djeca otuđila od svojih roditelja.

Ostali uobičajeni razlozi za otuđenje uključuju sukob vrijednosti, nesuglasice oko novca ili nasljedstva, favoriziranje jednog djeteta i teškoće u obiteljskim odnosima.

Mnogi korisnici Reddita vjeruju da je muškarac učinio pravu stvar, a njegov post je dobio više od 900 komentara.

- Njezini roditelji svakako mogu slobodno biti svingeri, ali bilo je vrlo sebično ne razmišljati o tome kako su njihovi životni izbori utjecali na njihovu djecu - napisao je jedan.

Zbilja neobičan brak: Oženio je aligatoricu imena Mala princeza
Zbilja neobičan brak: Oženio je aligatoricu imena Mala princeza

- Imaš svako pravo pozvati policiju. Ušla je na tuđi posjed, očito je napravila scenu, bila je upozorena da će policija doći, a ona je i dalje ostala dok se policija nije pojavila - dodaje drugi komentator.

 Međutim, neki su sugerirali da je majka bila zabrinuta za dobrobit svoje kćeri.

- Gledajte na to iz njihove perspektive. Regan im mora jasno objasniti svoje osjećaje, o tome zašto nisu dobrodošli u njezin život - komentirao je netko, a drugi se složio, napisavši kako Regan postavlja svog zaručnika u nezgodnu situaciju tako što ga tjera da radi 'prljavi posao' umjesto nje.

- Ona mora kontrolirati svoj odnos s roditeljima - glasio je još jedan komentar.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa