Lifestyle

Komentari 0

Kendall Jenner nosi hrvatski nakit, oduševile je narukvice

Kendall Jenner nosi hrvatski nakit, oduševile je narukvice

Ljepotica je u Cannesu pozirala s dva najpoznatija modela Borboleta narukvica, Candy i Classic. Borboleta nakit djelo je zagrebačkog Nicolas Concept Store-a

Ni Kendall Jenner nije mogla odoljeti Borboleta narukvicama. Sestra slavne Kim Kardashian na filmskom festivalu u Cannesu pojavila se s hrvatskim nakitom koji ju je naprosto oduševio. Kendall je s najpoznatijim modelima Borboleta narukvica, Candy i Classic, pozirala na VIP partyju povodom otvorenja festivala. 

Borboleta nakit izašao je iz radionice zagrebačkog Nicolas Concept Store-a. To je prvi domaći brend nakita koji se može pohvaliti takvim inozemnim uspjehom, a prodaje se u 60-ak mjesta u Belgiji, Italiji, Americi, Australiji, Južnoj Africi, Francuskoj, Velikoj Britaniji i Nizozemskoj. 

Ovim narukvicama nisu odoljele ni poznate svjetske fashionistice poput Mije Knežević, Despine Petrić, Camelie Huls, Joke Hoogewijs, Carolin Stanbury i domaćih snaga kao što su Severina, Nina Badrić, Iva Balaban i Tatjana Dragović.

Narukvice se prodaju na Mondo Internet Supershopu, jednom od ekskluzivnih prodajnih mjesta Borbolete nakita s ponudom dvije slavne kolekcije ovog branda. 

Najčitaniji članci