Obavijesti

Lifestyle

Komentari 2

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick otkrili tajne ljubavi koja traje...

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick otkrili tajne ljubavi koja traje...
1

Upoznali na setu filma 'Lemon Sky', a godinu dana kasnije su se i vjenčali. Imaju dvoje djece. Htjeli su učiniti ovaj svijet boljim mjestom za svoju djecu pa su smanjili upotrebu plastike

VIDEO

Glumac Kevin Bacon (61) i Kyra Sedgwick (54) proslavili su 30. godišnjicu braka prije dvije godine tako da su otpjevali hit Bee Gees-a, 'To Love Somebody', a njihov je slatki duet osvojio srca tisuća ljudi. Proveli su čitav život zajedno pa ne čudi što ljudi žele znati njihovu tajnu sretnog i snažnog braka. 

Pokretanje videa...

Kemija ljubavi 01:17

- Volio bih vam reći da imam tajnu za to, ali mislim da jednostavno uživamo u društvu jedno drugog. Mislim da smo nekako trebali biti zajedno - rekao je glumac u jednom intervjuu, prenosi Bright Side.

Dirljiva priča o tome kako je Kevin zaprosio Kyru

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kyra je ovu priču ispričala u jednom intervjuu. Upoznali na setu filma 'Lemon Sky'. Svake večeri nakon snimanja Kevin bi pitao okupljene na snimanju tko želi izaći na večeru. Čitava glumačka ekipa rekla bi da, osim Kyre s kojom je Kevin zapravo želio izaći.

Pixsell

Prošlo je nekoliko tjedana, a u jednoj od scena Kevin je masirao Kyrina leđa uljem. Primijetio je da su joj mišići zategnuti i predložio joj da posjeti terapeuta i masera koji je radio u hotelu u kojem je Kevin živio tijekom snimanja. Sala za masažu bila je smještena u hotelskoj teretani, a kad je Kyra završila sa svojom masažom i napustila sobu, ugledala je Kevina, koji je upravo završio s vježbanjem. To, naravno, nije bilo slučajno. Tako su napokon zajedno večerali.

4 problema u ljubavi koja svoj korijen vuku još iz djetinjstva
4 problema u ljubavi koja svoj korijen vuku još iz djetinjstva

Vjenčali su se 1988. i ubrzo nakon toga imali dvoje djece

Bacon i Sedgwick vjenčali su se 4. rujna 1988. i dobili prvo dijete, sina Travisa Sedgwicka Bacona 1989. pa kći Sosie Ruth Bacon 1992. U intervjuu Kyra je priznala da je rođenje prve bebe bilo vrlo uzbudljivo, ali i strašno.

- U trenutku kad sam rodila dijete, osjećala sam se poput Boga, htjela sam mu osigurati najbolje. Oboje smo bili spremni na sve, žrtvu i puno rada - rekla je glumica. 

Odgovorni roditelji htjeli su učiniti ovaj svijet boljim mjestom za svoju djecu. Kevin i Kyra smanjili su upotrebu plastike i postali zagovornici očuvanja, spašavanja oceana i širenja svijesti o klimatskim promjenama. 

Savjeti za sreću

Iako kažu da nemaju tajne za sretan brak, postoje stvari koje čine kako bi vezu održavali jakom iz dana u dan, a neke su od njih su podijelili i u svom velikom intervjuu za Glamour.

1. Vjeruju jedno drugom. Kevin je dugi niz godina poticao Kyru da postane redateljica.

Savršeno su glumili ljubavnike, a postali su - najbolji prijatelji
Savršeno su glumili ljubavnike, a postali su - najbolji prijatelji

- Stalno sam joj govorio: 'Znam da to možeš. Znao sam jer je uvijek na snimanju imala odlične prijedloge i ideje - prisjeća se Kevin. Uspio ju je nagovoriti, a ona je režirala 'Story of a Girl' 2017. godine. To se ne bi dogodilo da je on nije poticao, kažu.

2, Spremni su ponijeti žrtvu za sebe i obitelj. Kevin kaže da je Kyra puno žrtvovala kada je odbila sudjelovati u mnogim projektima i ostala doma da odgaja djecu. Oduvijek je to cijenio, a jednom, kad je Kyri ponuđena vodeća uloga u seriji i ona je htjela odbiti tu ponudu, rekao je: 'Slušaj, ostat ću s djecom'. Ipak, Kevin vjeruje da je upravo Kyra najviše žrtvovala za obitelj i donosila odluke koje možda nisu bile najbolje za njezinu karijeru.

"Man on a Ledge Screening" Arrivals - New York City

3. Oni se međusobno podržavaju. Koji god projekti bili, bez obzira koliko su ludi ili naporni, Kevin i Kyra uvijek se međusobno podržavaju i pokušavaju pronaći najbolji način da stvari funkcioniraju. 

- Ne krećemo s: 'Ne, to je nemoguće. Ne možeš to raditi'. Prvo popričamo pa zajedno zaključimo - složili su se.

4. Znaju održavati vezu, kako iznenaditi i izraziti osjećaje. Vole zajedno pjevati i svirati gitaru, a na Instagramu to dijele sa svijetom. Uz to, Kyra, Kevin i djeca imaju zajedničku obiteljsku tetovažu, simbol koji kombinira sve njihove inicijale.

Brak Kevina Bacona i Kyre Sedgwick dokazuje da se sve može učiniti ako stvarno volite nekog. Razbijaju sve moguće stereotipe o brakovima u Hollywoodu koji ne traju dugo.

- Mi uživamo jedno u drugom. Sve ostalo je nevažno - izjavili su.

Pokretanje videa...

00:53
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...
SUPROTNOSTI KOJE SE NE PRIVLAČE

Najgori parovi Zodijaka: Nekad nema smisla ni pokušavati...

Blizanci često ne uspijevaju predočiti Ribama probleme koje imaju u vezi što stvara ogromne rascjepe između njih. Lavovi mrze stav Bikova da se uvijek drže pravila i nikada ne riskiraju

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna
NE ŽELITE UNIŠTITI EKRAN

Pravilno čišćenje TV ekrana: Sredstva za pranje prozora su loša ideja, dobra krpica je bitna

Iako na tržištu postoje razna sredstva za čišćenje ekrana, jeftinije je napraviti nešto takvo kod kuće. Jednostavno je. Samo pomiješajte destiliranu vodu s bijelim octom u jednakom omjeru
'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'
ŠOKANTNO OTKRIĆE

'Moja braća su djeca mog muža, varao me s mojom mamom...'

Prema riječima muža, njezina mama ga je 'zavela' kad su imali 18 godina i živjeli u njihovoj kući. Od tada su imali nezaštićene spolne odnose barem jednom mjesečno