Lifestyle

Komentari 17

Klasični leopard uzorak super stoji uz jarke boje i prugice...

Klasični leopard uzorak super stoji uz jarke boje i prugice...

Leopard uzorak je toliko obožavan i sveprisutan da je odnedavno proglašen novom neutralnom nijansom, što znači da ga možete kombinirati na sve boje i uzorke

Ništa ne pokazuje koliko se fashionistice razlikuju od cura nezainteresiranih za modu više od životinjskog uzorka, posebice uvijek kontroverznog leoparda. Na planetu moda leopard je toliko obožavan i sveprisutan da je odnedavno proglašen novom neutralnom nijansom, što znači da ga možete kombinirati isto kao bijelu, crnu, sivu ili bež. 

Bodi, H&M, 179 kn

Ovdje je leopard i omiljeni uzorak dizajnera koji ga spremno koriste u svojim kolekcijama, čak i kad se radi o kućama koje povezujete isključivo s luksuzom i elegancijom poput britanskog Mulberryja. “Nemate se čega bojati, mi odijevamo pristojne i elegantne dame, od kojih su neke čak i vegetarijanci”, njihovo je geslo. 

Traperice, Mango, 159,90 kn

No na ovakav uzorak i dalje se gleda s nepovjerenjem. Slažemo se, leopard je super uzorak koji fantastično izgleda na životinjama u divljini, ali i na ljudima kad je tiskan na pamuku, umjetnom krznu ili kojem već materijalu preferirate. S ovim se slažu i naše omiljene manekenke, “it” cure i glazbenice koje u svojim garderobama kriju barem jedan otkačen komad poput balerinki, kaputa, marame ili šešira. 

Torbica, asos.com, 259 kn

Kraljica kombiniranja modnih dodataka s leopardovim uzorkom definitivno je Gwen Stefani. No ova rokerica predvodnica je još jednog trenda - životinjskih uzoraka u boji. Od ružičastih jakni do zelenih haljina, leopardove točke mijenjaju se poput kameleona. Ove sezone leopard je osnovni uzorak u jesenskoj kolekciji Burberryja, Miu Miu, ali i Rafa Simonsa. Spremate li se uvesti u ormar prvi komad iz životinjskog svijeta, birajte kvalitetne materijale, ali i pripazite s čime ga kombinirate. 

Prsten, asos. com, 198 kn

Ljubiteljice street stylea bezbroj su puta dokazale kako sjajno spojiti nespojivo, pa leopardove smeđe točke uparuju s jarkim bojama i upečatljivim grafičkim printevima. Nemojte se ustručavati niti upariti ga s prugicama, ali i nositi detalje poput torbica izvezenih s perlicama ili prišivcima. Ako niste od onih koja će samouvjereno nositi leopard od glave do pete, posegnite za modnim detaljima.

Tenisice, asos.com

Najčitaniji članci