Lifestyle

Komentari 132

Ključ dobrog vođenja ljubavi: Isprobajte pravilo šest minuta

Ključ dobrog vođenja ljubavi: Isprobajte pravilo šest minuta

Većina muškaraca uživa u 'pravilu šest minuta', odnosno predigri, iako mogu svaki put doći do orgazma i bez toga, u odnosu na 61 posto žena koje ne mogu

Posvetite se predigri najmanje šest minuta prije nego što prijeđete na glavni događaj, posebno u heteroseksualnim vezama, savjetuje The Sun.

POGLEDAJTE VIDEO:

Studija provedena na 1500 Kanađana pokazala je da će oni koji su prije seksa uživali u predigri od najmanje šest minuta, biti više seksualno zadovoljni od ostalih.

Istraživanje koje je naručila tvrtka koja proizvodi prezervative i Kanadsko vijeće za seksualno informiranje i obrazovanje, utvrdilo je da većina muškaraca uživa u 'pravilu šest minuta', iako mogu svaki put doći do orgazma i bez toga, u odnosu na 61 posto žena koje ne mogu.

Pravilo kaže da što su seksualna iskustva dulja, to su zadovoljnija oba partnera. Prema Robin Milhausen, profesorici seksualnosti na Sveučilištu u Guelphu, trebalo bi težiti predigri od minimalno šest minuta.

- To je jednostavna stvar koja može poboljšati seks i vezu, a nimalo ne košta - rekla je prof. Milhausen.

Studija je također pokazala da je 56 posto muškaraca i 55 posto žena zadovoljnije seksom, ako se nakon toga maze s partnerom.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci