Obavijesti

Lifestyle

Komentari 15

Uživate li u čaroliji blagdana ili svima oko sebe kvarite veselje? Omiljena pjesma vas otkriva!

Koja je vaša omiljena božićna pjesma? Vaš izbor otkriva jeste li božićni junkie ili pak Grinch

Neki ljudi jedva dočekaju da se začuju prve božićne melodije i mjesec dana prije blagdana, no ima i onih koji u to vrijeme postaju mrgodni, jer se ne mogu uživjeti u božićni duh. U kojoj ste kategoriji?

VIDEO

Tu je sedam najpoznatijih božićnih pjesama i jedan uljez. Pronađite svoju najdražu i otkrit ćete kakvi ste za blagdane - jeste li očarani šarenilom ili želite svoj mir uz topli kamin, ili ste možda mrgud koji svima kvari ugođaj.

Koju od navedenih bi prvu izabrali?

1. Jingle Bells

Vi ste u isto vrijeme klasični i zabavni. Volite Božić doživjeti u elegantno dekoriranom okruženju, ali ipak želite da atmosfera bude vesela i vedra. 

2. I'm Dreaming of a White Christmas

Za vas idealan Božić izgleda ovako: vani pada snijeg, vi ste negdje u prirodi, pored kamina u kojem gori vatra, svijeće tinjaju na prozorskim daskama...

To je mirno i idilično doba godine u kojem posebno uživate. Važno vam je osjetiti blagdansku čaroliju u zraku. 

3. We Wish You a Merry Christmas

Vi volite kombinirati staro i novo, odnosno tradicionalno slavljenje Božića s nekim novim, modernim elementima. Skloni ste uvođenju nekih novih obiteljskih tradicija.

4. Santa Claus is Coming to Town

Božić u vama budi nostalgiju. Ponovno bi željeli biti dijete i bezbrižno uživati u blagdanima. Da se vas pita, s božićnom dekoracijom bi počeli čim osjetite hladnoću u zraku. Bili bi najsretniji da 25. prosinac traje cijelu godinu.  

5. Silent Night

Za vas Božić mora biti elegantan, klasičan i miran. Upravo takva dekoracija doma vam je najdraža. U stanju ste potpuno uživati u blagdanskom ugođaju sjedeći na kauču s toplim kakaom u rukama. Pogled na lampice na vašem boru vam je sasvim dovoljan.

6. Let It Snow

Za vas Božić bez snijega nije Božić. Volite zimu i najsretniji ste kada prvi snijeg padne upravo 25. prosinca. Budite se ujutro, pogledate kroz prozor, a sve oko vas je bijelo. 

7. The 12 Days of Christmas

Vi počinjete smišljati božićnu dekoraciju mjesecima prije Božića, a sa samim uređivanjem doma i kupovinom darova u stanju ste početi već listopadu. Kod vas ne postoji pravilo "manje je više" već je upravo suprotno - što šarenije - to bolje. 

8. Highway to Hell

Ako bi od svih navedenih izabrali upravo ovu, ili bilo koju samo da nema nikakve veze s Božićem, vi ste tipični Grinch - gunđalo koje ubija blagdanski duh u bližnjima. Vama sve to ide na živce i najradije bi Božić prespavali.

Ali, ipak negdje duboko u vama, iako to nećete priznati, postoji tračak sreće zbog blagdana - posebno kada su darovi u pitanju.

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU PRVOG HRVATSKOG DIY SHOWA ‘PILAJ PO SVOM’:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'
VRTLARICA, PLESAČICA, NOVINARKA....

'Igrala sam se vatrom i odnijela titulu najljepše mame Hrvatske'

Rođena Zagrepčanka Daisy Osmičević (34) s adresom u Vinkovcima osvojila je titulu najljepše mame Hrvatske, a oduševila je svojim nastupom
VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes
REAGIRAJTE NA VRIJEME

VIDEO Pogledajte znakove koji mogu upućivati na dijabetes

Od neobično napuhnutog trbuha do mrlja na vratu, niz je znakova koji upućuju na to da se tijelo može približavati stanju koje dovodi do bolesti dijabetesa