Obavijesti

Lifestyle

Komentari 8

Koji je to srećković! Pobijedio rak dva puta pa osvojio jackpot

Koji je to srećković! Pobijedio rak dva puta pa osvojio jackpot

Ja sam vrlo sretan momak. Ovo je fantastično, rekao je Stu znatiželjnim lokalnim novinarima. Kaže da je odlučio novac uzeti odjednom pa mu u tom slučaju pripada iznos manji od osvojenog

Stu MacDonald iz Oregona u SAD-u ne može doći sebi od sreće nakon što je nedavno osvojio čak 4,6 milijuna dolara na državnoj lutriji, što je nešto više od 30 milijuna kuna. Kaže da svaki tjedan kupuje srećku i svaki tjedan mu supruga poželi sreću. No, tog dana 7. rujna je zaboravila reći 'sretno' i baš nakon tog izvlačenja su preko noći postali bogati.

POGLEDAJTE VIDEO - ŠTO ZNAČI KADA SANJATE NOVAC:

Pokretanje videa ...

Ali, nije Stu samo zbog toga veliki srećković u životu. Kaže da je dva puta obolio od raka i oba puta pobijedio bolest. Nije ulazio u detalje o kakvim vrstama raka se radilo.

- Ja sam vrlo sretan momak. Dva puta sam preživio rak i tu sam. Ovo je fantastično - rekao je znatiželjnim lokalnim novinarima.

Hrvatski loto milijunaši: Uzela je 131 milijun kn u zadnji tren
Hrvatski loto milijunaši: Uzela je 131 milijun kn u zadnji tren

 

Kaže da je odlučio novac uzeti odjednom pa mu u tom slučaju pripada 2,3 milijuna dolara, a nakon što plati porez, ostati će mu 1,56 milijuna. Listić je uplatio 7. rujna u kafiću Ashley u Bendu pa su i oni dobitnici na neki način jer onome tko je prodao dobitni listić pripada jedan posto, odnosno 46.000 dolara nagrade.

Najveći hrvatski loto dobitnici: Iz bubnja izvukla 48 milijuna...
Najveći hrvatski loto dobitnici: Iz bubnja  izvukla 48 milijuna...

- Oduševljeni smo saznanjem da smo baš mi prodali taj Megabucks jackpot. Dio tog bonusa ići će našem timu koji nastoji svakog dana oduševiti naše goste ovdje u Ashley'su u Wagner Mall-u - rekla je oduševljeno Tezra Kong, menadžerica Ashley'sa, a prenosi Daily Mail.