Lifestyle

Komentari 276

Znate li koji znakovi horoskopa vam pašu, a s kojima se baš i ne biste trebali upuštati u vezu?

Koji znakovi horoskopa vam pašu, a s kojima se baš i ne biste trebali upuštati u  vezu

Bikovi mogu sa zemljanim znakovima, no veza bi im s vremenom mogla postati dosadna. Djevice i Ribe mogli bi imati problema, a Ribe trebaju izbjegavati i vodene znakove da se ne zaguše emocijama

Australska astrologinja Rose Smith otkrila je koji su horoskopski znakovi kompatibilni i mogu ostvariti uspješnu vezu, a koji bi znakovi trebali izbjegavati vezu, je bi ona mogla završiti prilično turbulentno. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kakav je koji horoskopski znak na poslu?

OVAN (21. OŽUJKA - 19. TRAVNJA):

Na Ovna se tradicionalno gleda kao na 'muški ili vatreni, odnosno kardinalni znak', što znači da su 'aktivni, strastveni i neovisni te da uvijek imaju čvrsto utemeljeno mišljenje'. Potrebni su im partneri koji ih razumiju i ne pokušavaju prigušiti njihovu vatrenu prirodu, kaže Rose. 

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac mogu im parirati, no moguće su svađe. 

Zračni znakovi: Blizanci, Vaga i Vodenjak napajaju vatru, to može biti solidna veza, no Vaga je nasuprot Ovnu na Zodijačkom kotaču, pa bi njihova veza mogla donijeti poteškoće - kaže Rose. 

Dobar izbor: Blizanci su sigurna oklada.

BIK (20. TRAVNJA - 20. SVIBNJA): 

Bik je ženski yin, zemljani fiksni znak. To znači da su općenito usmjereni prema unutra, praktični i usmjereni prema sebi. Ponekad mogu biti vrlo tvrdoglavi. 

Zemljani znakovi: Veza s Bikom, Djevicom i Jarcem može funkcionirati, ali treba paziti da ne zaglave u kolotečini ili ne zaguše jedni druge depresijom.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion i Ribe mogu dodati emocionalnu povezanost koja je potrebna za ravnotežu odnosa, ali Škorpionovi stavovi mogu donijeti sukobe - upozorava Rose. 

Dobar izbor: S Rakom biste se mogli osjećati ugodno.

BLIZANCI (21. SVIBNJA - 20. LIPNJA):

Blizanci su promjenjivi zračni znak, komunikativni i fleksibilni. Mogu biti prilično intelektualni i vole strateški promišljati o većini stvari.

Zračni znakovi: Blizanci, Vage i Vodenjaci mogu biti dobar izbor jer će puno razgovarati, no može postojati i određena razina 'odvojenosti', odnosno manjak bliskosti. 

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac privlačni su Blizancima, ali Strijelci vole puno promjena, sviđalo se to vama ili ne, pa to treba imati na umu. 

Dobar izbor: Lav bi mogao biti najbolji izbor za vas.

RAK (21. LIPNJA - 22. SRPNJA):

Budući da su vodeni znak, Rakovi često puno razmišljaju o sebi, osjećajni su i poticajni, te djeluju kao pioniri u mnogim stvarima. 

Vodeni znakovi: Mogu im pružiti veliku podršku, posebno Škorpion i Riba, ali istodobno, njihova veza ponekad može postati emotivno jako naporan posao. 

Zemljani znakovi: Mogli bi biti bolji izbor od vodenih znakova. Bik, Djevice ili Jarac nude Rakovima 'uzemljenje' koje im je potrebno. Mogao bi to biti Jarac, to su dovoljno ozbiljne i konzervativne osobe koje odgovaraju Rakovima. 

Dobar izbor: Veza s Djevicom ili Bikom ima dobre izglede. 

LAV (23. srpnja - 22. kolovoza);

Lav je vatreni znak, topao, često vrlo snažnih mišljenja, koja brani vatreno. 

Vatreni znakovi: Iako su mogući dobri odnosi, Lav , Strijelac i Ovan brzo mogu odustati od veze, jer su vatreni znakovi emocionalno nestabilni.

Zračni znakovi: Veza s Blizancima, Vagom i Vodenjakom može dobro funkcionirati. No Lav i Vodenjak mogu biti vrlo tvrdoglavi u razmišljanjima, što može dovesti do sukoba. 

Dobar izbor: Odnosi s Vagama vjerojatno će biti najstrastveniji te zapravo vrlo skladni.

DJEVICA (23. KOLOVOZA - 22. RUJNA):

Zemljani znakovi:  Kao zemljani znak, Djevica može uživati ​​u dobrim odnosima s drugim zemljanim znakovima, poput Bika, Djevice i Jarca. No, moraju se čuvati da ne zapnu u kolotečinu i dosadu.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion i Ribe nude stvarni osjećaj povezanosti, ali Djevica s Ribama ponekad može imati previše problema. 

Dobar izbor: Odnosi sa Škorpionima mogu biti fantastični, no i Rak bi mogao biti dobar izbor.

VAGA (23. RUJNA - 22. LISTOPADA):

Vage su zračni znakovi koji vole ljepotu, mir i najviše od svega - ljubav.

Zračni znakovi: Vage su zaljubljene u ideju ljubavi i stoga mogu uživati ​​u prekrasnim odnosima s drugim zračnim znakovima, poput Vage, Blizanaca i Vodenjaka.

Najveći mogući problem koji Vaga ima je osjećaj da nisu kvalitetno povezani s partnerom. 

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac čine dobre partnere, ali ponekad mogu doći u jake sukobe s Ovnom. 

Dobar izbor: Svaku Vagu vjerojatno će lako privući Lav.

ŠKORPION (23. LISTOPADA - 21. STUDENOGA): 

Škorpioni su vodeni znakovi koji se usredotočuju na unutarnju refleksiju i intenzivne emocije. 

Vodeni znakovi: Škorpioni su često 'magnetski privlačni' i mogu biti dobri partneri Raku, Škorpionu i Ribama. U tim vezama može biti puno emocija, što znači da te veze često završavaju kao jako duboke.

Zemljani znakovi: Bik, Djevice i Jarac pomažu prizemljivanju Škorpiona u praktičnu stvarnost, ali Bik se Škorpionu može činiti donekle konzervativan.

Dobar izbor: Djevica i Jarac izvrsni su partneri Škorpionu.

STRIJELAC (22. STUDENOGA - 21. PROSINCA):

Strijelac je promjenjivi vatreni znak, pustolovna osoba koja voli prostranstva i slobodu. Strijelac uživa slobodu i potreban mu je partner otvorenog uma.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac su otvorenog uma i mogu biti dobri potencijalni partneri Strijelcu, iako odnosi s vatrenim znakovima mogu donijeti strast i nestalnost.

Zračni znakovi: Možda će bolje funkcionirati s Blizancima, Vagama i Vodenjacima, ali s Blizancima se mogu dogoditi vatreni sukobi.

JARAC (22. PROSINCA - 19. SIJEČNJA):  

Jarac je zemljani znak koji je čvrst, pouzdan i marljiv.

Zemljani znakovi: Odnosi Jarca sa zemljanim znakovima, Bikom, Djevicom i Jarcem mogu dobro funkcionirati dok oboje težite istim stvarima. No, kao i kod nekih drugih znakova, i kod Jarca u odnosu s ovim znakovima postoji rizik da upadnete u rutinu i ozbiljnost. 

Vodeni znakovi: S njima biste se mogli dobro zabaviti. Rak, Škorpion i Riba nadopunjuju Jarca. 

Dobar izbor. Borba između Raka i Jarca ponekad nosi previše emocija, pa su partneri na koje se možete kladiti ipak Škorpion ili Ribe. 

VODENJAK (20. SIJEČNJA - 18. VELJAČE): 

Vodenjak je zračni znak koji je društven, inovativan i vrlo humanitarno nastrojen. 

Zračni znakovi: Blizanci, Vage i drugi Vodenjaci čine dobre partnere za Vodenjaka. Jedini rizik je što biste mogli završiti tako da satima i satima čavrljate, a da niste obavili važan posao.

Vatreni znakovi: Ovan, Lav i Strijelac mogu biti sjajni partneri, ali Lav ponekad može biti previše teatralan i pretežak za Vodenjaka. 

RIBE (19. VELJAČE - 20. OŽUJKA):

Ribe su promjenjivi vodeni znak koji je emotivan, intuitivan i kreativan.

Vodeni znakovi: Rak, Škorpion i druge Ribe pogodni su za duboke i strastvene veze, no ponekad na površinu može doći previše emocija, što može biti prenaporno. 

Zemaljski znakovi: Bik, Djevica i Jarac pružaju stabilnost i uzemljenje Ribama, donoseći ravnotežu, no Djevicu ponekad može smetati  intenzitet emocija kod Riba, prenosi Daily Mail. 

Najčitaniji članci