Obavijesti

Lifestyle

Komentari 208

Kompatibilnost znakova: Ovan živi za strast, a Lav voli žestoko

Kompatibilnost znakova:  Ovan živi za strast, a Lav voli žestoko

Bikovi padaju na sve tradicionalne alate zavođenja, dok su Djevice prilično požudne s nekim kome istinski vjeruju. Škorpioni žude za iskustvima koja njihovu seksualnost guraju do krajnjih granica

VIDEO

Ovan (21. ožujka - 19. travnja)

Seksualni stil: Pod vladavinom vatrenog Marsa, Ovnovi imaju visok seksualni nagon i ne boje se uskočiti u vruću akciju. Njihov jak libido dovodi do toga da im treba mnogo seksa - bilo povremeno bilo u vezi. Međutim, kad je u pitanju uzbuđenje, ne treba im ljubav - sve što im treba je strast i kemija. Seks s Ovnom je brz, vrlo energičan i atletski. Od svih horoskopskih znakova, oni najviše vole seks "na brzaka" i ne boje se preuzeti vodstvo.

Seksualno kompatibilni znakovi: Lav, Strijelac, Blizanci, Vodenjak.

Pali ih: Sve što je drugačije, "agresivni" partneri.

Odbija ih: Monotonija i dosada. Zakazivanje seksa s Ovnom svakog utorka i četvrtka siguran je način da mu dosadite.

Naked man kissing woman

Ocjena ljeta: 4/5

Ljeto ćete dočekati nemirni i željni promjene i novih uzbuđenja. Rutina će vam biti neprihvatljiva, a boravak u domu činit će vas nervoznim, pa ćete s oduševljenjem prihvaćati pozive za druženje, putovanja prema moru ili izlete izvan grada, kojih će biti napretek, osobito u drugoj polovini srpnja. Radna energija bit će u opadanju, pa ćete više pozornosti posvećivati uzbudljivim ljubavnim zbivanjima i izlascima. Moguća je fatalna privlačnost na prvi pogled koja će se dogoditi tijekom jednog izlaska ili neke proslave. Bit ćete spremni sve staviti na kušnju, pa i dugu vezu.

Bik (20. travnja - 20. svibnja)

Seksualni stil: Bikovi su duboko romantični. Oni su požudni. Aktiviraju im se sva osjetila tijekom seksualnih iskustava. Preferiraju duge maratonske sesije bez potrebe za žurbom. Cijela igra zavođenja, predigra i seks Bikovima su mnogo važniji od samog orgazma. Ovaj horoskopski znak preferira monogamiju, intimnost i dosljednost sa svojim partnerima, a uživat će i u maženju.

Uredski zavodnici: Ovi znakovi Zodijaka obožavaju afere na poslu i majstorski ih skrivaju
Uredski zavodnici: Ovi znakovi Zodijaka obožavaju afere na poslu i majstorski ih skrivaju

Seksualno kompatibilni znakovi: Djevica, Jarac, Rak, Škorpion, Ribe.

Pali ih: Bikovi padaju na sve tradicionalne alate zavođenja. Samo stavite plahte na krevet, malo cvijeća u sobu, otvorite bocu dobrog vina i uključite Barryja Whitea.

Odbija ih: Ako ih "gurnete" uza zid ili se pojavite u njihovoj kući u nastranom kostimu, Bik će vjerojatno pobjeći vrišteći. Ovi tradicionalistički znakovi ne vole teške poteze ili razuzdanu zabavu.

Ocjena ljeta: 4

Vaše će ljeto možda biti malo drukčije od ostalih. Bit će pomalo nepredvidivo i neizvjesno. Sam početak ljeta donosi priliku za uzbudljivo seksualno iskustvo, čak i ako ste u dugoj vezi. S ulaskom u srpanj više tražite mir i imate veću potrebu za promjenom sredine, pa će vam goditi putovanje ili bar češći izleti izvan grada. Kroz prvu polovinu srpnja imate priliku povesti razgovor s partnerom koji će uroditi željenim rješenjima. Ulaskom Marsa u znak Djevice 10. srpnja, pa sve do kraja kolovoza, imate više energije, odvažnosti i samopouzdanja. Pravo vrijeme za zavođenje, osobito ako se ne zamarate krajnjim ishodom. Možda s dotičnom osobom nećete imati puno tema za razgovor, ali će strast biti toliko velika da ćete taj dio pomalo i zanemariti.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Seksualni stil: Poput vihora, Blizanci vole spontan, impulzivan i avanturistički seks. Također uživaju u eksperimentiranju i svestranosti u seksualnom životu. Bez obzira na to jesu li samci ili u vezi, potrebni su im začini i iznenađenje u odnosima. Također, mogu biti posebno intelektualni kad je u pitanju seks, obično se upuštaju u zezanciju da bi zaveli partnera, kao što mogu biti i vrlo glasni tijekom spolnog odnosa. Osjećaj nestašnosti donosi Blizancima uzbuđenje za kojim žude.

Seksualno kompatibilni znakovi: Vaga, Vodenjak, Ovan, Lav, Strijelac.

Pali ih: Buran razgovor i inovacije.

Odbija ih: "Priljepak". Ne ponašajte se posesivno s Blizancem, iako mogu biti sretno monogamni, žele se barem osjećati slobodnima.

Ocjena ljeta: 3/4

U ljeto ulazite puni dobrih vibracija i pozitivne energije. Planetarne okolnosti vam pomažu da lako i jednostavno ostvarujete želje svog srca. Osjećat ćete se voljeno i samouvjereno. Slično će biti i tijekom prve polovine srpnja. Venera u Lavu cijelo će ljeto naglašavati područje komunikacije i kraćih putovanja. Bit će puno poruka, susreta koje niste planirali, razgovora koji vam otvaraju neka nova vrata i donose nove uvide. Samcima bi upravo preko društvenih mreža ili u bliskom susjedstvu mogla naići osoba koja će ih jako zaintrigirati.

Rak (21. lipnja - 22. srpnja)

Seksualni stil: Emocionalni i osjetljivi, Rakovi vole seks u kojem osjećaju povezanost i sigurnost s partnerom. Iako im možda treba malo vremena da se otvore, oni daju prednost osjećajima nad požudnim potrebama. Izrazito senzualni, favoriziraju dosljednost i monogamiju. Intimnost i ranjivost dvije su im najvažnije komponente u erotskim iskustvima, kao i to da sa svojim partnerom podijele "sveti" trenutak. Posebno su darežljivi prema svojim ljubavnicima, željni su im ugoditi i zbližiti se kroz strastveni odnos.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Djevica, Jarac, Škorpion, Ribe.

Pali ih: Odlična hrana i puno povjerenja.

Odbija ih: Nemojte povrijediti njihove osjećaje jer budući da imaju najbolje pamćenje od svih horoskopskih znakova, nikad neće zaboraviti kako ste točno zeznuli.

Ocjena ljeta: 5

Vaš šarm, način odijevanja, tjelesni atributi i gestikulacija tijekom ljetnih mjeseci steći će mnoge poklonike. Popularnost će vam biti u porastu. Libido će vam biti snažan, a seksepil naglašen. Da je jedna osoba zaljubljena u vas, shvatit ćete po čestim telefonskim pozivima i izlikama kojima pokušava opravdati čestu prisutnost u vašoj blizini.

Lav (23. srpnja - 22. kolovoza)

Seksualni stil: Vatreni Lav voli seks kao da je cirkus - a oni su glavni događaj. Lavovi žive za strast koju im donosi lov. Kao romantičari, vole povezanost, ali kad je u pitanju akcija, "vruća" zezancija sa seksi partnerom prija im sve dok je žestoka i intenzivna. Premda svom zadovoljstvu daju veći prioritet u odnosu na bilo koga drugog, nakon što Lav pronađe nekoga tko zna pogoditi njihovu slatku točku, također će rado promijeniti dinamiku i zadovoljiti drugoga. Seks je znojan i žestok, baš kako oni to vole. Međutim, često uživaju u senzualnim aspektima vođenja ljubavi, posebno u masaži i milovanju.

Seksualno kompatibilni znakovi: Ovan, Strijelac, Blizanci, Vaga, Vodenjak.

Pali ih: Beskrajno laskanje.

Odbija ih: Šefovanje. Lav mora biti glavni, ili barem da misli da je glavni.

Close up of sensual couple kissing passionately near wall

Ocjena ljeta: 5

U mjesecima koji slijede bit ćete u odličnoj formi, omiljeni u okolini, a vaša diskretna zavodljivost povećat će broj udvarača koji će vam nuditi ozbiljne ljubavne ponude. S Venerom u svom znaku cijelo će ljeto biti pravi vatromet za vašu romantičnu dušu. Zaljubit ćete se u osobu koja može postati vaš životni suputnik. Vezane partner neće ispuštati iz vidokruga i zagrljaja. Mogao bi vas zaprositi ili vam predložiti zajednički život. Usamljeni će se naći na pragu ozbiljne ljubavne veze.

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Seksualni stil: Djevice su posebno senzualne i privržene kad je u pitanju seks. Poštovanje međusobnih granica također je važno za ovaj horoskopski znak jer oni često nisu tip koji će uskočiti u vrelinu trenutka, a da prethodno ne vjeruju nekome. Iako se u početku mogu predstavljati drugačije, također su prilično požudni s nekim kome istinski vjeruju i do koga im je stalo. Također su darežljivi, vole ugoditi svom partneru i jako su ponosni na to. Visoko intelektualni, mogu ući i u verbalno i u intelektualno zavođenje.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Jarac, Rak, Škorpion, Ribe.

Pali ih: Svježe posteljine, tradicionalno udvaranje, rutina.

Odbija ih: Nemojte ih "bacati na tlo". Oni nisu zainteresirani da se doslovno isprljaju.

Ocjena ljeta: 4

Saturn u znaku Riba mijenjat će sliku vaših odnosa, pa tako i odnosa s partnerom. Njegov utjecaj osjetit ćete i tijekom ljeta, pa biste mogli biti ili neodlučni ili distancirani na način da ne znate što dalje s pričom u kojoj se nalazite. Samci bi se mogli upustiti u odnos sa zauzetom osobom ili ući u vezu u kojoj postoji zamjetna razlika u godinama.

Vaga (23. rujna - 22. listopada)

Seksualni stil: Izražajne i strastvene, Vage žive za povezanost sa svojim partnerom. Kao jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova, žude za erotskim iskustvima s nekim tko ih razumije. U predanim vezama često vole mijenjati uloge između dominantnosti i pokornosti. Međutim, u povremenim odnosima cijene poštovanje i često koriste šarm da zavedu druge. Uživaju u duhovitosti, komunikaciji i smijehu, donoseći čak i dijalog i raspravu u spavaću sobu.

Seksualno kompatibilni znakovi: Blizanci, Vodenjak, Ovan, Lav, Strijelac

Pali ih: Dobro uređena spavaća soba te ono najbolje - noć u gradu.

Odbija ih: Ne odgovara im grub hotelski seks.

Ocjena ljeta: 4

Tijekom srpnja stanje vašeg duha oscilirat će između euforičkog veselja i potištenosti. To će smetati vašem partneru. Ne računajte na njegovu toleranciju, upravo suprotno, postajat će sve kritičniji, a to će vas još više udaljavati jedno od drugog. No kako će dani odmicati, vi ćete pronalaziti način da dođete do onoga što vam je bitno.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Seksualni stil: Škorpion je poznat kao "seksualni znak". Duboko su strastveni, erotični i privlačni. Kao jedan od najintenzivnijih znakova, ovi ljudi žude za iskustvima koja njihovu seksualnost guraju do krajnjih granica. Cijene duboku emocionalnu povezanost u svojim lutanjima, ali u konačnici ne zahtijevaju predanost. Umjesto toga, radije koriste seks kao oblik moći za posjedovanjem drugih i otkrivanjem nezaboravnih iskustava za sebe.

Seksualno kompatibilni znakovi: Rak, Ribe, Blizanci, Vaga, Vodenjak.

Pali ih: Razumijevanje. Kad znate što Škorpion voli, učinite to za njega.

Odbija ih: Neodlučni i ljudi koji pokušavaju imati kontrolu.

Ocjena ljeta 5

Ako ste rođeni u ovom znaku, ovo ljeto moglo bi biti jedno od najuzbudljivijih u vašoj ljubavnoj karijeri. Predstoji vam veliko i temeljito pospremanje koje će zahvatiti najtamnije i najnedostižnije kutke vašeg srca. Mnogi će se oprostiti od prošlosti, proći kroz prekid ili razvod, ali takvi događaji bit će ujedno novi počeci koji će vam ujedno donijeti puno radosti i nade.

Strijelac (22. studenog - 21. prosinca)

Seksualni stil: Strijelac je vrlo spontan kad je u pitanju seks. Ovaj horoskopski znak posebno je pohotan i avanturistički nastrojen. Neprestano su gladni novih iskustava, s gotovo nezasitnim apetitom za iznenađenjima. Često vole da je seks ležeran i redovit, ne bojeći se istraživanja novih opcija, položaja i tipova ljudi. Zbog toga se često nazivaju "neženjama Zodijaka". Što je seks inventivniji i živahniji, Strijelac će biti sretniji.

Seksualno kompatibilni znakovi: Ovan, Lav, Blizanci, Vaga, Vodenjak.

Pali ih: Avantura.

Odbija ih: Predvidljivost. Ako uvijek želite ostati kod kuće i subotom gledati filmove, vaš će se Strijelac smežurati od dosade.

Ocjena ljeta 3/4

Ulazite u ljeto uz podršku Venere i Marsa, koji razbuđuju vaš ljubavni život i donose ugodna iskustva koja idu kroz putovanja ili osobe koje žive udaljeno od vas. Kako srpanj bude odmicao, jačat će i vaše nedoumice. Veza u kojoj se nalazite proći će kroz turbulencije zbog utjecaja drugih ljudi. Ljubavni život neće baš u potpunosti ispuniti vaša očekivanja. Partnerove želje i planovi bit će u suprotnosti s vašima, a osjećaj da niste na istoj valnoj dužini kvarit će vam raspoloženje.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Seksualni stil: Jarci su vrlo senzualni kad je u pitanju seks. Nisu baš toliko za eksperimentiranje kao drugi, daju prednost praktičnosti, dosljednosti i poznatosti nad avanturističkim porivom. Međutim, ovaj znak jedan je od požudnijih. Gladuju za strastvenošću s nekim tko će se pokoriti njima i njihovim željama, posebno zato što moraju biti sigurni da će svaki put ispasti onako kako se njima sviđa. U seksu su često vrlo privrženi i zahtijevaju povjerenje.

Seksualno kompatibilni znakovi: Bik, Djevica, Rak, Škorpion, Ribe.

Pali ih: Privlače ih pametni, uspješni ljudi koji su voljni učiniti prvi korak. Vole dogovarati spojeve i planirati noći seksa unaprijed.

Odbija ih: Spontanost i čudaci. Jarac ne voli hirovite nerede koji prekidaju njegov pretrpani raspored.

Ocjena ljeta: 5

Pun Mjesec 3. srpnja donio vam je snažan emocionalni naboj i potrebu da iskažete sve ono što osjećate. Od sredine srpnja slijedi mlađak u vama nasuprotnom znaku Raka, koji vas stavlja na startnu poziciju kad su u pitanju vaši odnosi. Nešto završavate i počinje novi ciklus, na novom ste početku, nešto se događa, a na vama je da vidite što želite, s kim želite i kuda dalje.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Seksualni stil: Vodenjaci vole seksualnog partnera koji "razmišlja izvan okvira". Često imaju intelektualan pristup seksualnim iskustvima. To ih može dovesti do analize i istraživanja velikog broja različitih stilova, partnera ili situacija. S jedne strane, to može navesti neke Vodenjake da preferiraju netradicionalni seks ili partnerstvo. Oni su slobodni istraživati jedinstvene alate, položaje i uloge koje drugi horoskopski znakovi nikad ne bi mogli zamisliti niti kao mogućnost.

Četiri znaka Zodijaka koji nikad neće napustiti svoje prijatelje
Četiri znaka Zodijaka koji nikad neće napustiti svoje prijatelje

Seksualno kompatibilni znakovi: Blizanci, Ovan, Lav, Strijelac.

Pali ih: Razgovor, neobične osobnosti, intelektualne snage.

Odbija ih: Ako ste konvencionalni tip bez čudne sklonosti i bez mračne strane, Vodenjak vam neće dati vremena.

Ocjena ljeta: 3/4

U srpnju će slobodni u jednom nepoznatom društvu upoznati novu ljubav, pa ćete imati što pričati prijateljima kad se vratite kući. Jedna osoba ponudit će vam sigurnost kojoj težite, ali vaše srce vući će vas u labirint spletki i izazova. Opustite se, neka partner, more i sunce budu vaš afrodizijak. Druga polovina srpnja bit će značajna po nekim razgovorima koje ćete voditi s partnerom, a tiču se i vaše prošlosti, ali i planova.

Ribe (19. veljače - 20. ožujka)

Seksualni stil: Ribe su sanjivi romantičari. To znači da često žude za seksualnim iskustvima koja im podižu raspoloženje. Oni su posebno senzualni, emocionalni i osjetljivi, otkrivajući da im povjerenje i ranjivost mogu pomoći da postignu svoje najveće točke u ekstazi. Najveća erotska senzacija za Ribe je kad osjeti da se nalazi u situaciji u kojoj se približava drugoj polovici na duhovnoj razini. Zbog toga su njihova seksualna iskustva često nježnija i intimnija.

Seksualno kompatibilni znakovi: Škorpion, Rak, Bik, Djevica, Jarac.

Pali ih: Kad ste vi sretni, i Riba je sretna, pa svakako pokažite zahvalnost. Vole i maštovite igrice.

Odbija ih: Ne ponašajte se hladnokrvno s Ribom ili će izgubiti libido.

Ocjena ljeta: 4

Saturn u vašem znaku i astrološka dominacija Djevice mogli bi ovo ljeto učiniti nešto drukčijim od prethodnih. I vi se počinjete mijenjati, postajete ozbiljniji i ne date se više iskorištavati i vući za nos. Borite se za sebe i ne pristajete na polovična rješenja koja vam uz to i ne idu u prilog. Ljeto vam možda donese i jedan važan preokret, na način da napustite vezu u kojoj niste zadovoljni i krenete dalje. Općenito možete napraviti veliku čistku na polju odnosa jer će vam se jasnije pokazati koji su vaši ljudi, a koji vas već dugo iscrpljuju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 208
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti
Postao opsjednut drugom, pa svojoj ženi rekao: 'Mi smo jači'
OPROSTILA MU JE

Postao opsjednut drugom, pa svojoj ženi rekao: 'Mi smo jači'

Britanac David (64) kaže da je postao 'opsjednut' drugom ženom nakon što ju je upoznao na tečaju. Ali njegova supruga Ruth (58) oprostila mu je nakon što je shvatila da 'nije njegova krivnja'