Lifestyle

Komentari 2

Kristen Bell otkriva tajnu svoje zavidne figure: 'Dovoljno mi je 30 minuta vježbanja svaki dan'

Kristen Bell otkriva tajnu svoje zavidne figure: 'Dovoljno mi je 30 minuta vježbanja svaki dan'

Što se tiče njezinih prehrambenih navika, Bell kaže da radije bira umjerenost nego uskraćivanje. Ugljikohidrate ne izbacuje, a za doručak jede pecivo i krem sir

Glumica Kristen Bell oduvijek je imala zavidnu figuru, no priznala je kako je nije postigla provodeći sate i sate vježbajući u teretani. Njezina rutina vježbanja je vrlo kratka i jednostavna, a dovoljno joj je 30 minuta dnevno. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Većinom trčim ili dižem utege barem 30 minuta. Ako ne radim to, onda odradim crossfit trening - otkrila je Bell za magazin Shape.

Kada nije u formi za vježbanje, onda odradi lakši kratki trening.

- Ako nemam energije, ne radim intenzivniji trening što znači da se ne znojim. Umjesto toga, odradit ću desetominutnu meditaciju ili ću se istegnuti - objašnjava glumica.

Bell priznaje da je velika ljubiteljica kratkih ali učinkovitih treninga koje može odraditi kad god i gdje god može.

- Na poslu, dok čitam skripte za sljedeću ulogu, radim vježbe za triceps na stolici. Kada idem u šetnju s djecom, dok se oni zabavljaju ja napravim iskorak - rekla je za Shape još 2017. godine. 

Što se tiče njezinih prehrambenih navika, Bell kaže da radije bira umjerenost nego uskraćivanje. Ugljikohidrate ne izbacuje, a za doručak jede pecivo i krem sir. 

- Moram jesti ugljikohidrate, jer moram zapamtiti 11 stranica dijaloga, a to ne mogu ako jedem samo špinat i piletinu. Mislim da sa svjesnom prehranom mogu dobiti sve blagodati, a također održavati zdravu i stabilnu prehranu - objasnila je za Women's Health.

Najčitaniji članci