Lifestyle

Komentari 0

Kristen Stewart glumit će ikonu stila Lady Dianu u novom biografskom filmu "Spencer"

Kristen Stewart glumit će ikonu stila Lady Dianu u novom biografskom filmu "Spencer"

Lady Diana i njezin život i dan, danas inspiriraju razne umjetnike, dizajnere, stiliste i kreativce, pa će se princeza naći u središtu novoga filma Spencer, u režiji Pabla Larraína

Režiser Pablo Larraín potpisat će film o Princezi Diani, koju će glumiti Kristen Stewart, a radnja filma "Spencer" bit će smještena u rane devedesete, kad je Diana shvatila da joj je brak u krizi.

Radnja drame odvijat će se u tri dana, na jednom do njezinih posljednjih Božića u Windsoru, na imanju Sandringham, a produkcija kreće početkom 2021. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: Veze engleske kraljevske obitelji i Hrvatske

Film će biti napravljen po sličnoj formuli koju je Larraín koristio za snimanje sličnih biografskih uradaka, "Jackie" i "Neruda".

- Odluči smo ući u priču o identitetu, o tome kako žena najednom odluči da neće jednoga dana postati kraljicom - ispričao je Larraín za Deadline. Scenarij potpisuje Steven Knight, koji je radio i slavnu seriju "Peaky Blinders".

- Ona u tih nekoliko dana shvati da zapravo želi biti osoba koja je bila prije nego je upoznala Charlesa. Ovo je priča o tome kako je pronašla sebe, o razumijevanju da joj je najvažnije da bude zadovoljna sama sobom - komentirao je režiser.

Iako je Diana u jednom trenutku otišla iz kraljevske obitelji, baš kao što je to nedavno napravio njezin sin Harry, bila je modna ikona gotovo od samih početaka i udaje za Charlesa, pa sve do nesretne pogibije u Parizu, 1997. godine.

Oči svjetske javnosti bile su uperene u slavnu princezu, no ona je iz svega napravila karijeru osobe koja pomaže ljudima diljem svijeta te ujedno ima fantastičan, moderan i elegantan stil. Kostimi će biti očekivano atraktivni, jer Diana je bila i ostala stilski uzor mnogim damama diljem svijeta.

Najčitaniji članci