Lifestyle

Komentari 54

Kum je 'ukrao' ženu mladoženji: Na vjenčanju pred svima rekao da je zaljubljen u mladenku

Kum je 'ukrao' ženu mladoženji: Na vjenčanju pred svima rekao da je zaljubljen u mladenku

Desiree White (32) se razvela od muža i udala za svog prijatelja Bryanta koji je bio kum njezinom bivšem mužu na njihovom vjenčanju. Bryant joj je tada, pred svima, rekao kako je zaljubljen u nju

Sjećam se prvog trenutka kada sam vidio Desiree. Zaljubio sam se u nju. Znao sam da mora biti moja. Ona je najljepša osoba koju sam ikad vidio u svom životu, rekao je Bryant dok je kao kum nazdravljao svom najboljem prijatelju na vjenčanju 2010. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO: Ukrao ženu mladoženji

- Ona je najbolja osoba koju sam ikada upoznao. Nikad nisam sreo nikoga poput nje. Onda sam saznao da već ima dečka i znao sam da moram pronaći način da je dobijem, ali onda sam upoznao i njezinog dečka (sad već bivšeg supruga) i postali smo prijatelji. Volim vas oboje - čestitam - Desiree se prisjetila govora Bryanta.

Dodala je i kako je nakon njegovog priznanja u sali s 200 ljudi zavladala tišina, a njoj je bilo jako neugodno.

- Bryant i moj bivši suprug postali su najbolji prijatelji i, budući da su bili dečki, sve su radili zajedno - ispričala je Desiree i dodala da nikada nije gajila nikakve osjećaje prema Bryantu kojeg je upoznala u srednjoj školi.

Dodala je i da se točno sjeća njegovog pogleda kada ju je vidio u vjenčanici i da ju tako nikada prije nije pogledao. Bryant se navodno napio na vjenčanju, a potom joj javno priznao ljubav. Iste večeri, Desiree je zaplesala s Bryantom. Dok su plesali, Bryant ju je pitao zašto mu nikada nije dala priliku.

Njegovo priznanje, Desiree je kasnije pravdala činjenicom da je samo bio pijan i nije znao što govori. Međutim, kad se njezin brak nakon godinu dana počeo polako raspadati jer je njen muž usvojio potpuno drugačije navike, njezin odnos s Bryantom je iz prijateljskog prešao u ljubavni.

Tijekom njene rastave, stalno je bio uz nju i tješio je, a u jednom trenutku na njeno iznenađenje ju je i poljubio.

- Došlo je niotkuda. Kada me poljubio, nisam se izmaknula, a onda sam mu uzvratila. Bila sam šokirana što je to bio dobar poljubac. Osjećala sam se dobro i prirodno - prisjetila se Desiree.

Nakon godinu dana njihove veze zatrudnjela je s njihovim prvim sinom Sawyerom, koji sada ima devet godina, a par se vjenčao 2012. Danas imaju četvero djece i sretni su, piše New York Post.

 

 

 

Najčitaniji članci